​Øking av kreft etter 9/11

«Støvkvinnen», Marcy Borders, en av personene som var mest kjent etter 9/11 fordi hun ble avfotografert fullstendig dekket av støv, døde nylig av magekreft, 42 år gammel. Hun var 28 år da tårnene falt og hadde kjempet seg ned 81 etasjer før hun ble ført ut av bygningen, fullstendig dekket av støv.

Fotografen Stan Honda tok et bilde av henne som er blitt et av de mest kjente i etterkant av 9/11 hvor hun er fullstendig dekket av støv. da dette skjedde arbeidet hun som bankassistent til Bank of America.

Selv mente hun at kreften var knyttet opp til 9/11 og det som skjedde den dagen.

At det har vært en forbindelse mellom 9/11 og kreft har først blitt anerkjent av myndighetene i 2012. Da besluttet et offentlig organ i USA å dekke utgiftene til 50 ulike kreftformer til mennesker som hadde vært i direkte kontakt med begivenhetene ved World Trade Center (9/11). 

Mer enn 1100 mennesker som har bodd eller arbeidet i nærheten av World Trade Center har fått kreftdiagnoser i etterkant av 9/11 ifølge en rapport fra CNN i 2013. Særlig har brannmenn og annet hjelpepersonell vært utsatt.

http://www.dagbladet.no/2014/09/26/nyheter/utenrik...

Også i børsmeglermiljøet på Wall Street har mange blitt kreftrammet.

Det amerikanske nettsted Veterans Today har i en lang artikkelserie i 2014 hevdet at det ble brukt kjernefysiske ladninger for å ta ned tårnene, nøytronbomber som avgir mye stråling, en såkalt «mini-nuke". De har lagt ut en rekke tekniske data og bilder som de mener støtter en slik forklaring f.eks. selvantenning av biler:

 http://www.veteranstoday.com/2014/06/02/vt-nuclear...

At kreft som følge av sterk kjernefysisk stråling er velkjent etter Hiroshima og Nagasaki (USAs terrorangrep på Japan under 2. verdenskrig).

http://www.stat.ucla.edu/~dinov/courses_students.d...

http://www.rerf.jp/radefx/late_e/cancrisk.html

Bloggkommentarer levert av Disqus