Aftenkampen

 

Lese-bemerkninger


Det pågår som kjent en nedslakting av journaliststanden i Norge og en av de sentrale grunnene er synkende opplagstall. Jeg er ganske sikker på at fortsetter dette propagandistiske sølet av politisk korrekthet, vil det bli ytterligere nedbemanninger i 2017.


Aftenposten har gått den motsatte vei og hyrt en kar fra Bergenspressen som heter Frank Rossavik. Åpenbart fordi denne personen av styret i avisa rangeres som en størrelse. Av den grunn tok jeg meg på tak og leste hans artikkel 9 januar 2016 "Tsar Vladimirs krig».


Det er da helt normal Nato-skriving om Putin. Rossavik har også fått det for seg at det mangler demokrati og fri presse i Russland, slik at Putin på uberegnelig vis kan drive verdenspolitikk på egen hånd.


Det er utenkelig for Nato-skribentene å forestille seg at Medvedev, Lavrov og Putin har satt sammen et Nasjonalt Sikkerhetsråd som består av de aller beste og mest kunnskapsrike politiske hjernene i Russland. At Putin ikke løfter en finger for den minste bevegelse er gjennomdrøftet grundig i Sikkerhetsrådet. Sånn virker det på meg, men jeg er da heller ikke Nato-skribent.

 

cdn_well_v_17661_large.jpg

I Nato-pressen blandes likt og ulikt. Dette er reine informasjonsalkymien.

 

Så svinger Rossavik innom gassangrepet utenfor Damaskus i sin tid, i Ghouta. Her heter det at "Da Assad så trolig gjorde nettopp dette,ble Obama sittende i ro."

Styret i Aftenposten har kjøpt en billig tredjerangs spiss. Ikke noen som løfter avisa over vanlig propagandavirksomhet. Pinlig allerede nå.


Det som er viktig og interessant er at partimedlemmer og journalister som har framlagt grundig beviser for det, sitter i fengsel hos NatoTyrkia for høyforræderi og kriminalitet mot regimet. Disse har nemlig påpekt at kjemimassakren var et samarbeid mellom den berømte etterretningstjenesten MIT og Qaida. Disse politikere og journalister er i livsfare under islamofascismen.


En avis med moralske standarder ville ha skrevet nettopp dette, men som Stanghelle også bedrev forleden dag: avisa hvitvasker Erdogan med skrullete påstander, at han skulle ha stoppet flyktningene til Hellas og blitt ridder i krig mot IS. Det som foregår i Tyrkia er at Nato-landet fører en morderisk nedslakting av kurderne i deres byer og bydeler. Ikke noe for Aftenposten, kurderne ødelegger IS-Tyrkia alliansen.

 

ed4c180cbdb640d8a8b0bfbc0998b324.jpg

Det er ikke korrekt inforamsjon som teller, men om det selger. Uansett hva som kokes sammen.

 

I Paris var det stor kurderminnedemonstrasjon lørdag 9 januar for treårsdagen for mordet på tre kvinnelige PKK-ledere. Hersker ingen dissens om at den mest mistenkte er den livsfarlige tyrkiske etterretningstjenesten MIT.


Klassekampen står til høyre for det meste som skrives i norsk presse og er en statsavis i særklasse. 38 millioner subsidiekroner. Selv ikke Aftenposten klarer å overgå "venstresida" i troen på den multikulturelle globalismens velsignelser.

Her er det da en Erle Marie Sørheim som 9 januar dukker opp med omtale av sex-overgrepene som fant sted i alle storbyer i Tyskland, ikke bare Köln. Her heter det:

"Det meste tyder på at det er snakk om kriminelle kjenninger (!) av politiet, og langt fra tusen begikk de avskyelige handlingene.»


Og: "Heldigvis finnes det ikke noe tysk Human Rights Service som har klippekort inn i tyske avisspalter hver gang ordet "muslim" dukker opp, men på internet finner du mange av deres meningsfeller.»


"Er det et land jeg tror vil kunne takle dette, så er det Tyskland".(Merkel politikken)

Klassekampen er så livredde for ikke å være politisk korrekte at de ikke engang gidder å sette seg inn i det indre livet i Merkels eget parti (CDU) hvor en stor fraksjon mener hun må gå da kaos og sammenbrudd preger Tyskland. Dette er nå mainstream oppfatninger selv i korrekte storaviser.


Absolutt ikke noe for globalistfrelste muslimblekke: Al-Klassekampen.


Jan Hårstad


Bloggkommentarer levert av Disqus