Angst for fakta som statsreligion

Aftenposten i terrorens tid

 

Faktafobi som statsreligion.


Jeg hadde aldri lest en linje av Bergens-journalist Frank Rossavik før han ble ansatt i Aftenposten som sentral skribent på prestisjesidene 2 og 3. Nå leser jeg hver eneste av hans artikler og spør meg selv: Hva er poenget med Rossaviks innsatser?


Konklusjonen så langt er fra min side at han er ansatt for å føre det norske folk fullstendig bak lyset for å fremme det multikultuelle globalistiske samfunnet: New War Order også kalt.


Av alle uvitende artikler jeg har lest gjennom årene om islamistisk terror er hans artikkel idag "Pytt,det var bare en bombe" hvor poenget er: "En del av løsningen kan være ikke å la seg stresse så mye av terrorisme". Den indonesiske president Widodo har nemlig anbefalt det, mens Hollande sa: "Vi er i krig mot jihadismen,som truer ikke bare Frankrike,men hele verden.»


Det siste er helt feil ifølge Rossavik for: "Dessuten er hverken IS eller Al-Qaida en trussel mot Europa som sådan,eller mot enkeltstater." (Aftenposten 1 februar 2016)


hallo-witch-image-600x409.jpg


Kjære leser: klipp dette ut. Gå til en rammemaker og få skriftet hengt opp på veggen som et påminne om hvor uvitende og villedende det offisielle Norge er. Det er i sannhet et historisk dokument.


Prominente israelske etterretningsoffiser,Shaul Shay,utga i 2007 boka " Islamic Terror and the Balkans" hvor han uttrykker bekymring for at Natos Balkankriger kunne åpne opp for at det globale Jihad kunne få et militært fotfeste i Bosnia-Kosovo-Albania. Det fikk han jo helt rett i. Jihadister fra denne regionen drar til Wien,s etter seg på flyet til Istanbul hvor agenter fra tyrkiske MIT møter dem og kjører dem til Jihads treningssentra langs Syriagrensa.


Sånn har det vært under hele Syriakrigen og det er ingen hemmeligheter ved dette. Vesten fikk ikke engang med seg at da tyrkiske MIT-sjefen Hakan Fidan ble intervjuet 18 oktober 2015 sa han at Tyrkia støtter Islamsk Stat som en av flere autentiske islamske bevegelser.


Poenget som overhodet ikke blir berørt av Rossavik er at sånne som IS og Qaida hadde ikke klart seg en måned om de ikke var blitt økonomisk og politisk støttet av militante islamske stater som Qatar, Kuwait,SaudiArabia og av alle verdens radikale moskeer som samler inn penger.


article-2460932-18bfa3f200000578-515_634x453.jpg


Og hvordan dette ter seg i praksis på Balkan er at de nevnte stater nå kjøper opp store eiendommer i Bosnia og Albania hvor europeiske Jihadister med gyldig pass, kan trene seg opp i ro og fred.


Hele meningen med militant Islam fra Hassan al-Bannas tid da Muslim Brotherhood ble stiftet i 1928, er at Islam skal erstatte kristendommen/sekularismen som ledende verdens hegemon. Ytterligere skarpt formulert av Sayyed Qutb i Milepæler 1964.


Om man tok en kjepp og slo de offisielle i hue,vil de allikevel nekte for at det foreligger et samspill mellom Islamsk Banking, Muslim Brothers globale organisering, velstående Jihadister og militante rike Stater i Gulfen og NatoTyrkia.

Sannsynligvis kommer denne fornektelsen av at skjemaet for den globale New World Order blir ødelagt ved slike fakta. Bland for gud skyld ikke virkeligheten inn i våre utopier.


La oss ta utviklingen i Sverige. Her har vi etter politiets bedømmelse 55 No Go Zones. 14 av disse er prekære da de er dominert av narkoJihadister som er væpnet. De siste tallene fra Frankrike er 751 No Go Zones.


Hvis man leser navnene på de farlige 14 i Sverige så er ikke det nyankommet kaos-zoner, men det er de aller eldste muslimghetteoene i landet: Rosengård, Rinkeby, Husby etc., altså de som etter politisk korrekt tenkning skulle ved tid og stunder bli "integrerte." Fakta er helt omvendt: det er bastioner for en Sverige-fiendtlig kultur. Her rekrutterer man fritt fram for IS, Qaida, Shahab etc.


salvador-dali-the-dream1.jpg


Fredag 29. gikk da anti-Jihadister løs på Marokko-asylanter i Stockholm City med køller. Svaret på dette kom søndag kveld da noen dusin asylanter gikk løs på reisende, personell, ved T-banen Odenplan med køller. Politiet ankom med maskinpistoler og hunder.


Dette er bare begynnelsen og sånt skjer som hverdagshendelser over hele Europa. Om et år eller to - når islamsk terrorisme får bygget opp forsyningslinjene sine fra Balkan og Marseilles - så vil disse hendelsene bli utkjempet med skarpe skudd og kanskje Sarin nervegass.


Les israelsk presse hvor normale mennesker skriver: forstår ikke disse europeerne at den type terrorisme vi er utsatt for med shooting by driving, knivstikking (stabbing) og bilen som angrepsvåpen...kommer til Europa? De gjør visst ikke det.

Enhver med selv minimale kunnskaper om islamsk terrorismes historie burde nå vite at Qaida i Afghanistan holdt seg med tre, fire leire som spesialiserte seg i kjemisk krigføring. Selv Ansar al-Islam ledet av Mullah Krekar hadde en leir for kjemisk krigføring.


Det vi hittil har sett av spektakulær terror i Europa må ikke forståes som forbigående hendelser, slik som Rossavik forsøker å berolige oss med. De må heller betraktes som innledende hendelser til langt mere synkroniserte og omfattende trefninger og slag.


I disse spørsmålene er det faktisk den reddsomme Hollande som befinner seg på virkelighetens mark, mens Aftenposten drar oss opp i de utpiske skyene hvor hele den norske eliten har samlet seg under parolen:

Hvis du blander virkeligheten inn i dette,kaster vi deg ut.


Rossavik er siste leddet i den norske katastrofen.


Jan Hårstad


Bloggkommentarer levert av Disqus