"Blodbestenkte Assad"

 

Faren for nedleggelse av Aftenposten.


La oss se det i øynene: Norway er en helt ekstrem vasallstat under USA. Når det gjelder media er det for avisenes del slik at de er et slags gjenskinn av hva New York Times, Wall Street Journal og Washington Post markedsfører av amerikansk krigspropaganda.


Aftenposten er i politisk henseende rett og slett et oversettelesebyrå av disse samt at de også kjøper stoff fra nevnte aviser.


Om man ser over det ganske Europa så er det slik at aviser av Aftenpostens type har kjempeproblemer og sparker ansatte i et store antall. Dette er det mange grunner til; de siste årenes hendelseutvikling har ført til at tradisjonelle aviskjøpere overhodet ikke stoler på at avisene framlegger fakta. "Lügenpresse" er nå et etablert ord i Tyskland.


Nå var det slik at Aftenposten kjøpte Frank Rossavik fra Bergens Tidende og helt åpenbart skulle den personen innta en dominerende midtbanerolle (eller spiss?) i Aftenposten. Jeg syns jo dette var en interessant overgang på det norske skrivemarkedet og har lest hver eneste linje Rossavik har skrevet. For et Donald Duck, for en Aftenpostenparodi.

 

20111007-worldturnedupsidedown-5.jpg


Det man kan lure på: er folk så kunnskapsløse eller er de bevisste kynikere som skriver som på bestilling av Pentagon?


Dagens greie i Aftenposten er den "blodbestenkte Assad i Syria."(Rossavik)

 

Går man inn på internasjonale bokhandel Amazon kan man nå kjøpe bøker om Syria på alle verdens språk bortsett fra norsk. Det aller siste kvalitetsproduktet kommer fra en amerikansk professor som heter Tim Anderson: The dirty war on Syria. Vil den bli anmeldt av Stanghelle eller Rossavik i Aftenposten? Glem det.

 

Det Aftenposten hevder idag er at "Saudi-Arabia og Tyrkia vurderer å sette inn bakkestyrker mot IS.»


Til dette sier det russiske UD idag (15 feb 2016) at disse statene jobber med å sette inn friske Jihadister for å forsterke islamsk Stat og andre terrorgrupper.Altså det motsatte!


Dette overensstemmer med alle andre info-kanaler i Midtøsten og er definitivt sant.


Rossavik skriver om det vestlige nederlaget i Syria som ikke har lykkes med noe: "Ikke med å styrke den moderate opposisjonen til Assad, ikke med noe annet."

 

jan_steen_004b.jpg


Det er helt riktig det at det omkring 2010-11 fantes moderate middelklasse-demokrater som var med i opprør mot Assad-regimet. Men verken Wahhabi-Statene, SaudiArabia eller Qatar hadde noen interesse av å føre disse pro-vestlige til makta, heller ikke NatoTyrkia som var dypt alliert med Muslim Brotherhood.

 

Det hadde ikke gått mere enn ett år før de dannete "moderate" var skviset vekk til fordel for Ahrar al-Sham,Farouq Brigadene, Nusra/Qaida, Free Syrian Army og Islamsk Stat som overtok hele butikken og styrt av Special Forces fra Nato-land og Arabia.


Alle disse gruppene er lik leiesoldater fra absolutt hele verden - 60 nasjoner har vært omtalt representert - er alle salafi-wahhabi Jihadister av Shariaslaget, men kanskje med litt nyanser i sadisme. Disse blir da omtalt i propagandapressen som den "moderate opposisjonen". Jihadister som moderate. Terrorister i Paris.


Her skriver Rossavik: "Russland og Iran driver stedfortrederkriger mot parter som støttes av Vesten. Begge støtter for eksempel blodstenkte Assad i Syria." - "Men det er ikke mye USA, EU og Nato kan gjøre for å stanse slike stater nå.»


Lenge før Iran og Russland meldte seg på i Syriakrigen, drev USA/Nato på med stedfortrederkrig i Syria - allerede fra krigens første dag faktisk.


Og det som opptar USA/Nato nå er at ikke Russland styrker sin internasjonale posisjon via Syriakrigen, men lider et omfattende nederlag der. Derfor har tyrkiske politikere begynt å true med at Syria blir Russlands neste Afghanistan 1979-89.

 

magmag-fall2014-review-reid_l-princeps.jpg

 

Derfor er situasjonen den absolutt motsatte av hva Rossavik og Aftenposten forsøker å innbille norskingene. Og det sies i klartekst av Ashton Carter: commandosoldater fra De Arabiske Emirater og SaudiArabia er velkomne til Syria.

 

USA/NATO ER LIVREDDE FOR AT DERES ISLAMISTISKE STEDFORTREDERE SKAL BLI TILINTETGJORT.


Mange milliarder dollar er allerede investert i avanserte våpen i hendene på Jihadene, Man Pad raketter for å skyte ned fly, TOW- missiler til å ta ut tanks,etc; det siste våpenet koster en kvart million dollar pr.stykk!


Rossavik tror at krigen allerede er tapt for USA, EU, Nato, men det er nå den trappes opp i større internasjonalt format, og som mange analytikere sier: det er fare for at den kan bli innledningen til en tredje verdenskrig.


Den saudiske utenriksminister al-Jubeir sa på fredag: "There wil be no Bashar al-Assad in the future". Det samme mener også general Breedlove i Nato med en litt annen vektlegging:

"Den russiske revansjismen er en større trussel mot USA-EUs sikkerhet enn både immigrasjonen og Islamsk Stat.»


Langtidsplanleggingen gikk ut på at etter at Jihadistene hadde styrtet Bashar al-Assad skulle de via Tyrkia/Georgia flyttes over til Kaukasus,Krim og Ukraina for å delta i forreste linje i Natokrigen mot Russland i Ukraina/Svartehavet.


Det verdensbildet som Rossavik og Aftenposten presenterer er en form for politisk-ideologisk kriminalitet. Isolert sett er det til å le av, men hvis norskingene kjøper mere tullball av den typen vil det gå nasjonen Norge ille.

 

Krigspropaganda mot de "blodbestenkte",Bashar og Putin, er nå daglig normal hjernevask. Stakkars norskinger.


Jan Hårstad

Bloggkommentarer levert av Disqus