Borgervernet kommer

Bürgerwehr overalt

 

Fra feminisme til islamisme


Hovedorganet for Islam i Norge har vært Klassekampen fra 1979 da de både hyllet Khomeinismen i Iran og CIAs Jihadister i Afghanistan.


Men i gamle dager fantes det dog en stor kvinnefrigjørende feministisk bevegelse som arresterte ethvert tegn til overgrep eller undertrykkelse av kvinner. Sånn er det ikke lenger: det er langt riktigere å være apologet for muslimer og da kommer denne kulturens kvinnefornedrelse ikke til særlig fokus.


I etterkant av Køln-sexvolden viser det seg at alle de sentrale byene i Tyskland har vært sentre for det samme om enn i mindre målestokk. Og det samme skjedd i østerrikske Wien og Salzburg. De tyske avisene har nå fått tilgang til politirapporten, gjengitt i Der Spiegel blant annet og det hersker nå forsidestoff om disse sakene i sentrale tyske aviser.


Hvorfor?


Tyskland har fra 2000 av til idag kvittet seg med 16 000 politistillinger og det utkommer bøker skrevet at politifolk som redegjør for hvilket kaos som hersker innen etaten. (Tania Kambouri: Deutschland in Blaulicht, Piper)

 

coleruined.jpg

Det bygger opp til politisk uvær i en rekke europeiske land

 

Mye kommer av at politiet har ikke hatt ressurser nok til å knekke de bydelene som er overtatt av narko- og mafiabandene som ofte bygger på ymse klaner fra Asia og Midtøsten, også Albania. Store bydeler er derfor oppgitt av et kapitulerende politi og akkurat slik er det også i Frankrike og Belgia.


Det er mye snakk om å rydde opp i No Go Zones, men det skjer ikke i praksis.

 

Panikken som nå tar globaliseringseliten i Tyskland er at det nå propper opp sivile Borgervern (Bürgerwehr) som akter å framstå som selvutnevnt politi og beskyttere av kvinner og natteliv. Dette har jeg skrevet om tidligere, men nå går det fra smågrupper til mer omfattende organisering. Men både tyrkere, kurdere har allerede paramilitser i de store muslimbyene i Tyskland og dette lover ikke godt, fornemmer selv de korrekte i Bundestag.


Men tilbake til Klassekampen ved Carline Tromp idag 7 januar 2016: hun skriver om Køln-sexen, men det hun er opptatt av er at "Kildegrunnlaget er syltynt" - "Det er en grøt av fakta og påstander».


Nå er det med politirapporten i Der Spiegel ikke så vanskelig å få et ganske så objektivt bilde av hendelsene ved Køln Bahnhof nyttårsaften. "Grøten" Tromp snakker om kommer av de politisk korrekte mediene i Tyskland for sitt bare liv ikke vil skrive om slike saker og i dette ligner de Klassekampen.


Men av og til er det så alvorlig at de må allikevel. Kanskje ikke i Al-Klassekampen?


Jan Hårstad

Bloggkommentarer levert av Disqus