​Den europeiske borgerkrigen

Blir norskingene tatt på senga?

Jeg syns fremdeles at norske medias mangel på dekning av hva som skjer i nærområder som Sverige og Tyskland er en skam og en skandale. En dag våkner norskingene opp til at byer står i brann der og ingen har fortalt noe om hva som skjer. Det er kriminell politisk "cover up" som naturligvis skal opprettholde illusjonen om at flyktningetsunamien går på skinner. Det er motsatt.

Magasinet Der Spiegel har idag en hovedartikkel som heter: Neue deutsche Gewalt som går gjennom alle brannstiftelser og vold mot asylanter i oktober. Det normale er at grupper på rundt 20 personer går løs på flyktninger og slår dem halvt ihjel med baseballkøller. Sist helg ble 8 personer innlagt på sykehus av slag.

Nå sier da kriminalpolitiet i Tyskland,BKA,at vi må belage oss på at det vil bli dødsfall (Todesopfer) i nær framtid.

Ja,det høres realistisk ut. Skulle så skje har vi en helt ny situasjon i landet,for sånn det er nå har vi en rekke tyske byer som man må kalle islamske og som Jihadorganisasjoner har godt organisert fotfeste i. Det er vanskelig å se at disse vil holde seg rolig hvis trosbrødre blir drept.

Tyske byer som Magdeburg og Barleben etterfølger nå Østerrikernes eksempel og danner "Bürgerwehren" som patruljerer lokalsamfunn for sikkerhet med ymse våpen. Akkurat samme tendens finnes også i Sverige.

Der Spiegel spør en ekspert på tysk Gewalt:

"Er det en fare for et tilbakefall til tider da voldelige politiske sammenstøt tilhørte hverdagen som i Weimar-republikken?"

Svar: "Så langt har vi ennå ikke kommet, men omfanget av aggresiviteten er allikevel bekymringsfull.»

Leder av Die Linke,Bernd Rexinger, sier det slik: Die rechte Szene ist im Kriegszustand.(Høyresida er i en krigstilstand)

Det forundret meg meget at tyske PST nærmest var i sjokk over at av de omtrent 600 tyske Jihadister som dro til Syria, var flesteparten født i Tyskland,hadde fått en bra tysk utdannelse og skulle da etter de politisk korrektes bok være godt integrerte. I Norge er slagordene: lær norsk og kom i arbeid,så blir man «integrert."

Det hele denne betraktningsmåten ser bort fra er "AL-SAWAH" som må oversettes med den islamske oppvåkningen. Den har pågått helt siden Afghanistankrigen i 1979 og når det finnes hundretusener av Mujahedins i verden med avansert militær utdannelse, så har vi NATO/USA å takke for dette. Helt fra 1979 har militante islamister vært Natos leiesoldater (proxier) og er det fremdeles.

På tirsdag 3 november meldte telegrambyråene at USA har gitt ytterligere 100 millioner dollar til "sine Jihadister" i Syria. Og for noen uker siden: 50 tonn med ammunisjon og våpen.

Mye tyder nå på at Islamsk Stat sender en anseelig del av de Nato-trente Jihadistene sine tilbake til Europa med det ene mål å arbeide for en destabilisering av sentrale europeiske stater.

Tyrkia og det nye Libya oppfører seg som gangstere,mestre i utpressing og har allerede skaffet seg et nakketak på EU. Libya er i borgerkrig og den ene fraksjonen sier til EU nå: hvis dere ikke anerkjenner oss,sender vi hundretusener arabere/afrikanere over Middelhavet.

En kan bare erindre noen av de siste bildene på tv av Gadaffi når Nato hadde startet bombingen og han skrek.

"Dere idioter i Nato. Dere vet ikke hva dere gjør!»

Å,hvor rett han skulle få i mer enn en forstand. Natos Jihadister vender hjem til Europa.

Jan Hårstad

Bloggkommentarer levert av Disqus