Den lille multiplikasjonstabellen

Svensk feilvurdering

 

Når politisk korrekthet går over i naivisme.


Alle kjenner sikkert til den velbrukte svenske formuleringen "ordning och reda". Det er så absolutt en sentral bjelke i svensk kultur som har en masse positive effekter som vi norske ofte kunne lære av. Men svensker betrakter nordmenn og Norge som et slags mer anarkistisk-kaotisk samhälle.


Sverige vil bryte sammen. Det er iallfall helt sikkert, spørsmålet er bare når og hvordan.


Allerede før den siste store masseinnvandringen tok Sverige inn enormt med flyktninger og hadde allerede problemer for et par år siden med parallellsamfunn, kriminalitet og ghettoer.


Den svenske regjeringen har åpenbart trodd at når "katastrofen" var over,så skulle også EU belage seg på svensk "ordning och reda" og fordele antall flyktninger og også fordele pengeutgifter for dette.

 

christian-schloe-austrian-surrealist-digital-painter-76.jpg


Jeg har skrevet om det tidligere, men det begynte altså med at Stefan Løfven ville sende 20 000 tilbake til EU og han ville ha penger da det var Sverige som i forhold til sitt folketall holdt seg med mest flyktninger. Dengang skrev jeg at Løfven måtte være ekstremnaivist i særklasse for alle EU-landene ga pokker i avtaleverk og jobbet for å redde seg selv og nasjonen.


Så Løfven snakker uavlatelig til EU om denslags. Åpenbart vil han ikke innse at EU i 2015 og 2016 er to vidt forskjellige ting. Schengen skal bygges helt om.


Det siste regjeringen nå har funnet på er at 80 000 flyktninger ikke nødvendigvis skal sendes til EU, men til opprinnelige stater. Da Sverige er overfylt av unge afghanske menn, har man henvendt seg til Afghanistan og sagt at vi sender dem hjem med charter-fly.


NEI! sier Afghanistan. Det samme sier også de nordafrikanske statene Tunis,Algerie og Marokko som har fått milliarder av Euro for å preparere seg til å bli assosierte medlemmer av EU.

 

a9a5550f4f3d0517b2a143e7ad445101.jpg


Igjen er den svenske regjeringen i sjokktilstand da de i løpet av 13 år har gitt Afghanistan 6,9 milliarder svenske kroner i hjelp og bistand! Det er i sannhet en stor sum som bare overgåes av Norge vil jeg tro.


De ekstremgode i Sverige er naturligvis sinna for at regjeringen Løfven nå tar 30% av det aktuelle bistandsbudsjettet for å "integrere" den tredje-verden-flyktningene i Sverige. Det utgjør 13 milliarder kronor.

Ekstremgode tror at penger er noe som daler ned fra himmelen. Det humoristiske er at selv regjeringen i Sverige er befolket med politikere som ikke har hørt om den lille multiplukasjonstabellen. Hvordan skal det da går annerledes?


Jan Hårstad


Bloggkommentarer levert av Disqus