Det de ikke skriver om

Om ikke å forstå Trump-administrasjonen.


Jan Hårstad


clonesjpg

Er det norske mediakratiet bare kopier eller et ekkokammer av New York Times og Washington Post?


Vi vet jo fra før av at det norske mediakratiet er en gjeng tullekopper som ikke gjør noe annet enn å etterplapre New York Times og Washington Post. I tillegg har vi neo-con Hans Rustad som etterplaprer National Review og andre flaggskip for zionisme. På document.no dette.


  Sannheten er denne. De som har skrevet sant og godt om hva dette med Trump handler om er israelsk presse. Hver minste lille finesse som oppkommer i Det Hvite Hus blir registrert av den. Så pedantisk at det har trekk av komikk.


  Det var av den grunn jeg på et tidlig tidspunkt og som først i Norge skrev at Trumpadministrasjonen er en "israelsk regjering."(20 nov 2016)


  I dag er det helt oppi dagen at det Hvite Hus er okkupert av alle varianter av zionisme, men ikke en journalist i Norway skriver det. Ikke en!


o-jerusalem-facebookjpg
Brutaliseringen av det israelske samfunnet rammer både de okkuperte og okkupantene

  Men etter at det zionistiske Hvite Hus avfyrte 59 Tomahawk-missiler mot Damascus International Airport, gikk israelske politikere helt bananas av glede og USA-rabbinerne i hundretall skrev hyllest til Trump og ville ha mer krig i Syria.


  Ja, så stormannsgal er nå forsvarsminister Avigdor Libermann at han begynner å skjelle ut NordKoreas KIM som en madman. Og dette får KIM til å si at Israel må passe kjeften sin eller så skal de få svar på tiltale. Ikke nok med det: nå har de faktisk fått en zionist, Groysman, som statsminister i Kiev-regjeringen som lover tette forbindelser med Israel.


  Det var Wayne Madsen som i 2016 skrev at Israel drømmer om å gjenopplive den jødiske staten KHAZARIA som eksisterte fra rundt 700-1100 i området mellom det Kaspiske Hav og Svartehavet og bort til Kiev.


2a92252683e006cd8cfc4a63480459bejpg


Vi snakker her om aktuelle jødiske kjerneområder hvor også den groteske sekten CHABAD står sterkt.


  For den som ikke er blind: Zionistene bedriver nå verdenspolitikk ganske åpent etter at de har erobret det Hvite Hus.


  Derfor er det med en viss stolthet at jødiske FORWARD 30 april 2017 skriver en lang og omfattende artikkel om det jødiske hegemoniet i Det Hvite Hus:

"In 100 days, a New Jewish elite rises under Trump.»


  Om man vil forstå alt det bisarre som utgår fra Trump-guttene er dette en helt nødvendig artikkel.


  Selv Aftenposten hadde forleden dag en meget lang og god redegjørelse for forretningsmannen Trumps tette forbindelser til oligarkene i Russland og Ukraina. Usedvanlig modig til Aftenposten å være, men det det ikke stod noe om var at nøkkelfigurer i dette miljøet er mafia-bosser som opererer globalt med Moskva-Kiev-Tel Aviv-Florida og New York som baser.


 Om ett år eller noe sånt, vil det i alternative media i USA/Russland foreligge så mye dokumentasjon om dette at den offisielle pressen kan ikke stoppe det. Business- Trump er dypt involvert i det som kalles både den Red Mafia, Russian Mafia, Kosher Mafia og hvor Sheldon Adelson -finansiør av Trumps valgkamp - er "sjefen" for Kosher Mafian i USA. God venn av Netanyahu.


6465497099849640360no_1jpg
Mahmoud Abbas, også kjent som Abu Mazen, er en akademiker og politiker. Han har vært president i den delvis anerkjente staten Palestina siden 2005 og leder for PLO siden 2004 (Wikipedia)


  Om noen få dager skal da palestinske PA-sjef Abbas treffe Trump og åpenbart vil han vise Trumpene at han kan tukte Hamas. Så han har igangsatt så mye utriveligheter på Gaza at det er fare for sosiale eksplosjoner der. At på til sultestreiker over 1000 palestinske politiske fanger og det er fare for en ny runde borgerkrig mellom islamister og nasjonalister: Gaza mot Ramallah.


  Om dette kunne man skrive langt og omstendig, men jeg drar fram følgende saker: utover fra 1930 kom det mange jøder til Israel. Fra 1936-38 fant det sted en Intifada mot zionister og britene som styrte regionen.


  Vanlig norsk Israel-historie skrivning går ut på at Israel fikk ordentlig fotfeste med krigen 1948-49, men det er langt riktigere å si at Israel vant krigen mot palestinerne i 1938. Da var palestinerne utmattet og slått militært.


article-2322735-19b76bdc000005dc-976_964x697jpg
Britiske soldater løper her gjennom gamlebyen i Jerusalem den gang Palestina var under britisk mandat.


  Ytterligere ukjent er det at rundt 1000 palestinere ble drept i en intern krig mellom islamister og nasjonalister den gang.


  Denne broderkrigen ser ikke ut til å opphøre noen gang i palestinsk politikk.Den har pågått i flere år i leiren Ain al-Hilweh i Sør-Libanon, blodet flyter hele tida.


  Mye tyder på en ny runde med palestinsk borgerkrig da Abbas sannsynligvis går med på den israelsk-amerikanske "freds"- løsningen som er en slags "autonomi" under Israel. Det er ikke Hamas linje. forward.com


Bilder/tekst: Knut Lindtner


Tilbake til Forsiden

Bloggkommentarer levert av Disqus