Det gjelder å ta feil hele tiden.

Norge under Sveriges kollaps.


Den svenske statsministeren Stefan Løfven sa under en pressekonferanse nylig at "Vi har varit naiva" i betydningen svenskene, men det er naturligvis som det meste, et falskneri. Det er det offisielle Sverige som har vært fantasiløse, kunnskapsløse, naive - rett og slett ubegavet for å kalle en spade en spade.


Personen Løfven er så tungnem og bortkommen at han kunne ha gått inn i den norske regjeringen uten å vekke oppsikt.


Det er mye humoristisk i Sverige nå. Det største partiet, Sverigedemokratene, ligger på 26,7% oppslutning på siste målinger. Det har de fått fordi de i de siste ti årene IKKE har vært naive om Sveriges utvikling. Ikke desto mindre prøver Løfven et CO på de aller barnsligste måter å holde Sverigedemokratene utenfor svensk politikk. Det er vel det som kalles å fremme og utdype demokratiet.


Den neste store overraskelsen som våre norske begavede regjeringspolitikere vil få i ansiktet i løpet av det neste året er at Sverige framstår som en "failed state",den kollapser og meldingene fra vandrehallen vil bli: vi visste ikke,vi skjønte ikke,en stor tragedie, etc.


Det er Sydsvenskan fra Malmø en skal lese. Av den avisa framgår det at milliardbeløp som tradisjonelt var forbeholdt eldre,syke,pensjonister,etc blir frarøvet dem og flyttet over til flyktningepolitikken.


Så melder Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) at alt det de steller med kollapser allerede i desember 2015 og det innebefatter også helse, sjukvärd, sosialtjenst,etc


Men ytterligere humoristisk er at Løfven på sin siste pressekonferanse hevet sikkerhetstrusselen i Sverige til det nest høyeste: 4.


Det har ikke vært stort annerledes i Sverige som i Norge. For å beskytte Islam mot slike fusentaster som bl.annet Hege Storhaug, har man også kommet til å frede Jihadister som i Sverige har hatt en "fristad" med boligstøtte og sosialhjelp attpåtil. Nå er situasjonen den at svenske SÄPO jager rundt 500 Jihad-terrorister som de ikke vet hvor er! De har jo stått under beskyttelse av den politisk korrekte eliten.

Kjent terrorist Majid bare spaserte over den svenske grensa - som skulle være så beskyttet nå - og gjemte seg bort i et flyktningemottak i Boliden hvor han ble fanget igår. Ja, Løfven vil nå ha flere overvåkningskameraer, biometrisk passkontroll og adgang til folks datamaskiner. Akkurat samme utvikling i hele Europa: vi går mot en blanding av politi-militære overvåkningsstater og dette er noe den globalistiske eliten ikke har det minste imot.


Løfven har heller ikke oppdaget at det gamle retoriske EU fra Jaglands epoke ikke eksisterer lenger. Han innbiller seg at han skal få 2 milliarder svenske kronor fra EU i nødhjelp samt få utplassert 20-30 000 "svenske" flyktninger til Tyskland og andre steder. Vi må ha "gemensamma regler så at EU kan agera gemensamt." Løfven har ikke oppdaget at det er full krig inni EU om flyktningekvoter og penger, så kraftig at mange tror EU nå nedlegges. Løfven tror alt er som i gamle dager.


Statistisk sett,i forhold til folketallet,er Sverige verdens ledende voldtektsland. Ikke så rart da at 24 000 høyt utdannete svenske damer emigrer fra landet. Men dette kan bare være begynnelsen for når Sverige begynner å bryte sammen i sikkerhet og sosialpolitikk, vil både muslimer og svensker begynne å se på Norge som et alternativt sted å flykte til. Ikke minst gjelder dette alle som Säpo nå jager etter av Jihadister og kriminelle bander forankret i prostitusjon og voldtektskultusen.


Helt åpenbart for alle interesserte og oppegående: Norge vil i 2016 få et nytt problem som ingen i vår øvrighet har tenkt på engang. At økonomien i Sverige bryter sammen og volden øker på en slik måte at Norge framstår som et sentrale emigrasjonsland. Og som et super EU-land finnes det ikke noe effektiv grensekontroll av norske grenser. Her er det fritt fram for Jihadister såvel som voldtekts-kriminelle.


Og meldingen fra regjeringen vil være den samme som vanlig: dette har ingenting med islam å gjøre. Samt: dette hadde ingen forutsett. Dette var en overraskelse.


Welcome to Norway!


Jan Hårstad.


Bloggkommentarer levert av Disqus