Det var likevel ikke russerne

Meldingen nedenfor vil sannsynligvis ikke gjøre noe inntrykk i opinionen. De fleste følger ikke så nøye med og inntrykket om at det var russerne som var årsaken til valgnederlaget til Clinton er klistret i opinionen. Men for journalister og for folk som vil være orientert er dette viktig.

 

trustjpg
Ville du ha gjort en øvelse med en som ikke er å stole på, som lyger hele tiden?


Men de fleste journalister er ikke sannhetssøkere og i hvert fall ikke de store mediehusene som kun er maskiner for kapitalmaktens interesser. Det betyr at denne meldingen blir for de få som vil være orientert om det som faktisk foregår. Og for dem er den viktig - den avslører nok en gang hvem som er å stole på - og motsett hvem som ikke er det. 

Knut Lindtner


CIA og FBI innrømmer nå at russerne ikke hacket men at det var en inside-jobb.


I den stadig pågående fortellingen om hvem som snakker sant, de ulike etterretningstjenestene eller WikiLeaks, ser det ut til at Wikileaks er den ærlige parten … nå indirekte bekreftet av USAs etteretnings-byråer.


julian-assange-wikileaks-afp-800x430jpg
WikiLeaks leder Julian Assange sitter i Ecuadors ambassade i London som politisk fange. USAs regjering vil ha tak i han fordi hans organisasjon avslører USAs regjerings ulovligheter.


Da de offentliggjorde det de kalte Vault 7 (det 7. hvelvet), gjorde de omhyggelig oppmerksom på at skattekisten med CIA-informasjon kom fra tidligere medarbeidere som hadde arbeidet for USAs etterretningstjenester.


Zerohedge rapporterer at med en gang «WikiLeaks» fakta ble fakta, da ble samtidig CIA/FBI-faktaene «falske»:


Etter å ha hevdet at WikiLeaks er «en ikke-statlig fiendtlig etterretningstjeneste ofte assistert av statlige aktører som Russland» og på den måten legger skylden for enhver pinlig lekkasje på Moskva, innrømmer FBI og CIA at de leter etter en «insider» (ikke russer) som har sluppet ut tusenvis av topphemmelige dokumenter som beskriver CIAs verktøy til å trenge inn i smartphones, smart-TVer og datasystemer.


1709jpg
Denne fremstillingen av tsaren "Ivan den grusomme" passer godt inn i den rådende fortellingen til Clinton-dynastiet, CIA og FBI om russernes forferdelige natur.


CBS News rapporterer om at det pågår en jakt etter en forræder innad i CIA:


«Kilder som er kjent med etterforskningen sier at de ser etter en inside-person - enten en CIA-ansatt eller en kontraktør - som har hatt fysisk tilgang til materialet. Etterretningstjenesten har enda ikke offentliggjort når materialet ble tatt eller hvordan det ble stjålet.


Mye av materialet ble klassifisert og lagret i en svært sikker del av etterretningstjenesten, men kilder sier at hundrevis kunne hatt tilgang til materialet. Etterforskerne går nå gjennom disse navnene. Det verdifulle materialet ble offentliggjort i mars av anti-hemmelighold-organisasjonen WikiLeaks


Dette blir dermed enda en ripe i lakken til det liberale venstre om den «russiske hacker»-fortellingen som de har forsøkt å fallby ved dørene de siste 8 månedene.


oversettelse/bilder m/tekst av av Knut Lindtner


Tilbake til Forsiden

 

Bloggkommentarer levert av Disqus