Eurabia nå!

"Never let a crisis go to Waste."

Eurokratene har helt siden oljekrisa på 1970-tallet jobbet iherdig for å bygge et nytt imperium hvor det gamle Europa skulle sammensmelte med det arabisk-islamske NordAfrika.Til dette formål satte man opp utallige organisasjoner av modell Middelhavsdialogen.

Men de samme pengeinstitusjoner og politisk elite visste utmerket godt at befolkningen i EU overhodet ikke var enige med dem og derfor har disse forhandlingene med Arabia hatt en lavprofil i media. Det er Bat Yeors store fortjeneste at hun i mange bøker har lagt fram dokumenter fra alle toppmøtene mellom EU og Arabia for å lage dette nye Imperiet: Eurabia.

Nivået på disse politisk korrekte i Norge viser seg best når de raser over at det finnes en oppdiktet konspirasjonsteori om Eurabia og Bat Yeor er et hatobjekt. Alt tyder på at de politisk korrekte er virkelighetshatere for på nettet finnes det et titalls EU-styrte blogger som bare beskjeftiger seg med EU-Arabia sammensmeltingen. En kan lese seg ihjel om man vil det. No problem.

I de siste årene har jeg påpekt det merkelige at SørEuropa blir fattigere og fattigere,utsatt for hardhendt innstrammingspolitikk slik at tiggere nå er blitt normalt på gatene i Sør. På samme tid har EU bokstavelig talt veltet penger inn i Algerie,Tunis,Marokko,etc svimlende summer. (Se Ansamed-blog)

Eurokratene har alltid ønsket seg Tyrkia inn i EU. Men dette har vært kontroversielt da NatoTyrkia har vært rabiat brutalt, ført kriger mot kurderne, drept journalister og finansiert Jihadgrupper helt inn i Kina og særdeles i Syria og Libanon.

Men nå har da regimet Erdogan spilt kortene sine briljant for å komme inn i EU. De har helt bevisst sluppet løs rundt 350 000 flyktninger i retning Hellas og de har ytterligere 2 millioner de kan bruke som et politisk pressmiddel. Og det gjør de til gangs.

Eurokratene ligger nå på kne foran Erdogan i Ankara. Det spiller ingen rolle at hans regimet er uhyrlig, blodtørstig.

Og Erdogan presser EU med flyktningekortet og sier: jeg skal ha 3 milliarder Euro mer for å ivareta flyktningene. Og ytterligere: det må komme fortgang i forhandlingene om at det ikke skal være noen VISA-REGLER mellom Tyrkia og EU.

Nå kan da Eurokratene toe sine hender og si: med den krisa vi nå har må vi gi konsesjoner til at Tyrkia er på vei inn i EU. Vi har ikke noe annet valg. Men dette er et valg de har ønsket seg de siste ti årene for nettopp å bygge Eurabia. Det kan man studere på EU-blogger og hos Bat Yeor.

Erfaringer med det store tyrkisk-muslimske samfunnet i Tyskland er at tyrkerne er noe av de vanskeligste folkegruppene å integrere, i moskeene i Tyskland snakkes det tyrkisk og hatet mot kurdere utløser regelrette gatekamper.

Tyrkia som offisielt EU-land i løpet av de nærmeste årene vil definitivt være EUs kvantesprang inn i det nye Euroarabiske Imperiet. De som har kjempet for Tyrkias inntreden lenge vil nå si i EU-parlamentet: flyktningekrisen ga oss intet annet valg.

Eurabia er her.

Kilder; EU-observer og Ansamed (Middelhavsnyheter)

Jan Hårstad

Bloggkommentarer levert av Disqus