Europeisk Jihad organiseres

Ottoman Europa i kim.


Det viktigste som skjedde i verdenspolitikken denne helga var at Kanzlerin Merkel var på besøk hos sultan Erdogan,statssjef i Tyrkia, og her skjer det saker som etter mitt skjønn skulle hatt ekstrasendinger i tv, men det er helt tyst.

Mellom 1300 til 1922 var OttomanTyrkia en islamsk supermakt i verden som strakte seg fra Beograd til Jemen, fra Algerie til Bagdad.

Mange historikere er av den oppfatning at Hassan al-Banna og hans Jihadistvenner, stiftet Muslim Brotherhood i 1928 for å gjenerobre Islams plass som verdensmakt for i Tyrkia hadde nasjonalister tatt makta ved Atatyrk. Det var til sorg og fortvilelse.

AKP-partiet som nå i mange år har styrt Tyrkia er et islamparti nært knyttet både til det globale Muslim Brotherhood og internasjonal Jihad-terrorisme såsom Islamsk Stat og Qaida-Nusra som begge har fasiliteter og treningsleire langs den 80 mil lange grensa til Syria. Islamsk Stat med sine hvite Toyotaer kom trillende inn fra Hayatprovinsen i SørTyrkia. Og i kamper mellom kurdere og Islamsk Stat, har Tyrkia vært 100% på Islamsk Stats side.

Moderne politikk for Erdogan-regjeringen er NEO-OTTOMAN. Det betyr intet mindre enn ambisjonen om å gjenføde Tyrkia som en islamistisk stormakt og det igjen betyr understøttelse av Jihad i Kaukasus, ja, kineserne hevder at The Turkistan Islamic Party (TIP) som driver Jihad-terror i kinesiske Xinjiang-provinsen, er veiledet og finansiert av Tyrkia. Og her går det så voldelig for seg at Kina har lagt lokk på informasjon om volden der.

Det kommer vel av at Tyrkia er et Nato-land og derved fredet i vestlig presse, men nå om dagen fører herr Erdogn regelrettkrig mot Kurderne i omfattende slag i Cizre og Diyarbakir. Demonstranter står jevnlig under plakater hvor man kan lese "Erdogan er en morder." Journalister, dissentere av alle slag står i fare for å bli kastet i fengsel eller forsvinne via metoder som beryktede MIT står for, etterretningstjenesten. Det er viden kjent at den har det nærmeste samarbeid med narkobander, gangstersyndikat og Jihadister.

Den erfarne politiske gangster, Erdogan, vet jo nå at han har meget gode kort på hånden for utpressing av EU. "Blackmail" som det heter i klassisk gangsterspråk. Han har 2 millioner flyktninger som EU er livredde for at han skal slippe løs på Europa. Han får derfor de pengene han forlanger, senest 3 milliarder Euro.

Men alt dette er som blåbær mot hva Merkel og Erdogan begynte å debattere og hvor Merkel kapitulerte totalt. Erdogan så gjerne ottomanTyrkia igjen bli en makt på Balkan og andre deler av Europa nå som EU islamiseres i høy fart. Glem ikke at SaudiArabia foreslo å bygge 200 nye moskeer i Tyskland nylig.

For islamister er det et sentralt strategisk mål at Islam skal dominere og sende kristendommen ned for telling i verdensmålestokk.

Politikerkasten i EU har inntil nå ønsket seg Tyrkia inn i EU, men med all vold og kriging Staten har stått for mot egne borgere - kurderne er 20% av befolkningen - har dette vært kjenslige saker å få igjennom.

Men nå vet Erdogan at han kan rævkjøre EU for tyrkisk medlemskap og Merkel kapitulerte søndag 18 oktober 2015. Som EU-Observer skriver idag: "Merkel pushes for Turkey EU membership talks". Hun vil ha fortgang «und eine neue Dynamik.» Tyrkia som EU-stat.

Et annet aspekt er at Merkel-besøket og hennes EU-meldinger styrker Erdogans AKP foran valget i november og de sekulære partiene kan ikke begripe hvorfor Tyskland kan gi medvind til et islamistparti.

Kommer nå OttomanTyrkia inn i EU i de nærmeste årene innebærer dette at Islam styrker sin posisjon i verden og Europa radikalt. Jeg vil tro strategene for verdens islamisering nå knapt tror sine egne øyne; at selveste EU-dronningen vil ha inn en islamsk stormakt. Og når det gjelder Tunis,Marokko og Algerie jobbes det gjennom mange år for samme sak.

I forbindelse med ettårsdagen for tyske Pegida som demonstrer i Dresden i går kveld uttalte innenriksminister Maiziere at deltagerne var "harde høyre-ekstremister.»

Hva skal man da si om Merkel regjeringen nå? Harde ekstremister for tyrkisk islamisering av Europa?

Jan Hårstad

Bloggkommentarer levert av Disqus