​Flyktningeproduksjonen øker

En tyrkisk-amerikansk krig?


Lederskapet i USA har nærmest vært i koma etter at Russland og Iran rykket inn i Syria og begynte å drepe deres Jihad leiesoldater fra ymse organisasjoner. Vi husker bildene fra senator John McCains besøk i Aleppo 2013 hvor han var omgitt av selveste islamsk Stat-sjefen Baghdadi og ISs pressetalsmann Abu Mosa.

Tirsdag 27 oktober redegjorde da forsvarsminister Ashton Carter for at nå skal USA sende Special Operation Forces inn på bakken i Syria og Irak hvor de etter teorien skal utvikle militært samarbeid med Kurderne og irakske grupper. USA har så traumatiske erfaringer med tradisjonell bakkekrig at filosofien nå er å få andre til å gå ut i blodig førstelinjestrid, først og fremst Kurderne.

Haken ved dette nå er at NatoTyrkia befinner seg daglig i krig mot Kurderne og er rasende over at USA driver og bygger dem opp militært. En kan derfor ikke se bort fra at NatoTyrkia allierer seg med Qatar og SaudiArabia og lager nok en krigsblokk som skal kjempe for at militant Islam seirer i regionen. Da må Kurdistanprosjektet militært nedkjempes.

Etter at disse tre statene har brukt milliarder av dollar på organiseringen av det globale Jihad som leiesoldater i Syria, med Nato-stater som militære instruktører, er det nærmest traumatisk at det er ShiaIran i allianse med Russland som i øyeblikket har offensiven i regionen. Ikke bare i Syria, men også i Irak.

Det går ikke an å føre krig kvartvis eller halvveis. Det nye USA-initiativet har preg av det. En av de sentrale årsakene til denne halvveishet er at USA har blakket seg økonomisk på en serie totalt mislykkede kriger. Ikke noe er så dyrt som å føre krig. War is a racket.

Det vi imidlertid kan si med stor grad av sikkerhet er at eskaleringen av krigene i Levanten vil produsere nye titusener av flyktninger som igjen er i hendene på flyktningemaffiaer som igjen samarbeider med livsfarlige etterretningsorganisasjoner av typen tyrkiske MIT. Nå har MIT knust en tv-stasjon i Ankara som var kritisk til islam-partiet AKP.

Som jeg har skrevet tidligere: det offisielle Norge tar konsekvent feil i alt som har med flyktningestrømmen å gjøre. Etter min mening fordi de ikke skjønner noe av den.

For cirka fjorten dager siden het det fra UDI at det ville komme 25 000 i løpet av 2015 til Norge. 27 oktober ble dette løftet til "over 30 000". Og meldinger kom også om at mellom 8-10 milliarder økning på statsbudsjettet i 2016 hvor blant annet pensjonistene skal unngjelde.

De mafiabandene som styrer flyktningeindustrien gjør naturligvis daglige oppdateringer av den europeiske situasjonen for å finne svake punkter og "hull". En stat som Norge opptrer nærmest som en unik Mor Theresa. Det er den eneste staten i Europa som ikke har partier som er i opposisjon til den nåværende kursen.

Men det er ikke bare analytikerne innen flyktningemafiaen som vet dette nøyaktig. Mange av etterretningstjenestene til islamske stater er i helspenn etter å utvikle flyktningekrisen til et politisk våpen for å svekke Europa, og ikke minst Islamisere det. For tyrkiske MITs del ligger dette oppi dagen. De har klart å få EU til å punge ut med 3-4 milliarder Euro samt lovnad om hurtig innmelding i EU. Jeg regner med at Hakan Fidan og MIT-lederskapet nærmest ler seg ihjel over EU-politikerne som lar seg rundspille på det viset. Islam har befestet sin posisjon i Europa kraftig i løpet av bare et kvart år.

Det offisielle Norge vil fortsette å ta konsekvent feil. Flere og flere grenser stenges nå i EU og Norge framstår som ledende land i Europa innen naivisme og offisiell humanisme. Derfor kan det bli nok en feillesning å tro at vinteren vil sette en stopper for asyl- strømmen som noen tror.

Etterretningstjenestene og flyktningemafiaen vet bedre.

Jan Hårstad

Bloggkommentarer levert av Disqus