Gamle raddiser faller politisk nå helt sammen

Om Paris-terroren og hvordan beholde vettet


Jan Hårstad


000_np81y-e1492718717463-635x357jpg


Bare siden 2015 er det drept 238 mennesker i terror i Frankrike.


På torsdag 20 april 2017 skjøt da IS-kader Abu-Yusuf al-Baljiki en politimann på paradegata Champs-Elysees og såret andre.


  Og i dag er det i anledning valget på søndag meningen at det skal være 50 000 politi/soldater på gatene i Frankrike som har opprettholdt unntakstilstand siden Bataclanmassakren.

  

 Min personlige situasjon er denne: fra november 2005 da den første Intifada fant sted i Europa, har jeg kontinuerlig skrevet i Friheten, document og verdidebatt at det blir borgerkrig i Europa og kanskje aller først i Frankrike.


islam-5jpg
Er det disse som er hovedproblemet eller de som sponser dem?

 

  Men hva skriver mine jevnaldrende om situasjonen? Vi har Gert Nygårdshaug i Aftenposten 19 april med "Terrorens bensin" som har fått det for seg at det er ensomme forkvaklede ungdommer påvirket av hatefull ideologi, som er terrorens maskin.


  Dette er jo sånt som Aftenpostens psykologer driver med gjennom femten år for å slippe å lese en Koran som overfor ikke-muslimer, kristne og jøder, er hatefull.


  Siden en amerikansk president sa at "islam is a religion of Peace" er det i alle USAs vasallstater vedtatt at dette er sannheten. Og hvorfor i all verden skulle man da lese Shura 9 og Sverdversene i Koranen, om slakting av vantro?


  Nygårdshaug synser som en norsk politisk korrekt med null kunnskaper om det han skriver om. Hadde hatt kunnskaper ville det ikke blitt trykket i Aftenposten.


150107104720-saudi-arabia-king-abdullah-large-169jpg
Kanskje denne kongen som eier Saudi-Arabia som sin personlige eiendom er viktigere for å forstå terroren i Europa. USA har nettopp vedtatt å forsyne han med nye våpen for krigen i Jemen.


  Så har vi da arbeiderklasse-historiker Terje Halvorsen som i Klassekampen i dag 21 april lurer fælt på om ikke Assad sto for gassingen i Syria, både i 2013 og nå nylig.


  For å løse gåten henvender han seg til Cecilie Hellestveit og andre Syria-eksperter i Klassekampen!!!


  Halvorsen har åpenbart ennå ikke oppdaget at Klassekampens "Syria-eksperter" i all hovedsak har tilhørt Nato-versjonen av den syriske fortellingen og hevdet at de Jihadistiske leiesoldatene var å sammenligne med frivillige til den spanske borgerkrigen 1936-38.


  Hvis Halvorsen også hadde hatt litt kunnskaper, burde han ha visst at hundrevis av on-line bloggere i verden skriver inngående om gass-påstandene og på et nivå skyhøyt over Klassekampens.


  Ja,både Steigan.no og derimot.no  henter inn internasjonale artikler som historiker Halvorsen burde ha lest uten å rope på Cecilie Hellestveit som er landets ledende amerikaniseringspropagandist for Syriakrigen.


_95661564_96b5b91c-fede-4a02-bc12-2ef98812194cjpg
Gassangrepet er åpenbart et falsk flagg-angrep. Det fremkommer av denne grundig artikkelen av professor Theodore A. Postol. Et annet spørsmål er hvorfor mediene forbigår buss-massakren med mangedobbelt antall døde.


  Så har vi globalist AP-mann Sverre Lodgaard som er medlem av norske EN VERDEN, en globaliseringsorganisasjon med mange APere og Sanner fra Høyre.


  Han fikk på trykk en kronikk i Klassekampen hvor han hevdet at president Obama arbeidet for å avskaffe atomvåpen i verden. Noe av en rekord i fake News propaganda i norsk presse i moderne tid.


  Fakta var at Obama bevilget 1 billion dollar til nye atomraketter og selv folk fra det konservative USA syns dette var vettløst da det fantes nok atombomber til å ødelegge verden mange ganger.


  Men denne Lodgaard prolematiserer dette med gassingene i Syria og på en ytterst forsiktig-diplomatisk måte drar inn spørsmålet om folkeretten i Trumps bombing av Syria. (Aftenposten 21 april 2017)


  I overskriften på artikkelen har Aftenposten skrevet: "Norske media omtaler Donald Trump som vulgær, ustabil, kunnskapsløs og narsisstisk. LIKEVEL GJELDER DET Å HOLDE SEG INNE MED USA, KANSKJE MER ENN NOEN GANG FØR.»


_92409421_hi036281407jpg
Vi lever i en surrealistisk verden. Våre politikere og mediene er meget bekymret når Trump snakker om avspenning overfor Russland. Men når truslene kommer og rakettene slår ned i andre land blir de beroliget.


  Dette er mer enn merkelig for det står ikke en linje om dette i Lodgaards artikkel som ønsker seg kritiske spørsmål om gassing og folkerett - om enn på en krypende servil måte verdig en senior NUPI forsker.


  Nygårdshaugs og Halvorsens artikler er som rene intelektuelle katastrofeprodukter å regne. Dette er jo folk som har hatt tilhold på norsk venstreside og skriver nå som ideologer for politisk korrekthet og nato-sosialdemokratisme - som også Lodgaard sogner til.


  Jeg har skrevet det før, men gjentar det gjerne: for å opprettholde vettet i Norway under globaliseringskrigene, trenger man en jernvilje som strekker seg over mange år. Å redde vettet er nå en bragd i seg sjøl.


4e331ef796d239635e4c5cd1ec042167jpg
Å beholde vettet i en slik verden er en prestasjon i seg selv


  Og noe av det verste å leve med er at de gamle radissene ser ut til å mistet all evne til studier og tenkning og bare lar seg gli med herkemugen.


Bilder/tekst: Knut Lindtner

Tilbake til Forsiden

Bloggkommentarer levert av Disqus