Gjengangere

Gjengangere i Aftenposten.

 

Å leve i en illusjon.


Det var jo slik når Nasjonal Front gjorde et brakvalg 6 desember 2015 at både Le Monde og Le Figaro skrev at det var et "sjokk" på avisens forside. Sjokk for hvem? Ikke for gruvearbeidere i NordFrankrike, ei heller for den etnisk franske befolkningen som bor i byer som Marseilles og Toulouse som drukner i islam. Intet sjokk for disse.


Det er den intellektuelle elitens sjokk, åndsaristokratiet, som bor eksklusivt i Paris dyre, beskyttede bydeler og som er inngiftet med annen elite og som ikke omgåes annet enn elite. Da får man et Donald Duck verdensbilde. Som fort kommer i sjokk.

Det er overhodet ikke annerledes i Norge. Mellom 1933-1940 fant Aftenposten ut at NaziTyskland var selve den europeiske redningsstaten, en bastion mot sosialister og bolsjeviker. Da okkupasjonen kom, ble avisa et sentralt organ for okkupasjonsmakten. Folk fra Milorg kunne ikke begripe at ikke avisa ble domsfelt og nedlagt i 1945. Det ble den ikke.


Når jeg nå om dagen leser hva avisa produserer av fiksjoner om Russland og Syria og Islamsk Stat, tenker jeg: dette er Aftenposten gjenoppstått som genganger (Ibsen) fra 1936.Det er ikke noe annet enn virkelighetsforfalskninger og propaganda, hovedsakelig utgått fra Washington. En har bare skiftet ut omfavnelsen av tysk imperialisme med amerikansk.


Søndag 6 desember var Bashar al-Assad intervjuet av britiske Sunday Times, både på video og i papir. På den mest uhysteriske måte redegjør for at de britiske innsatsene både er skadelige og fullstendig ulovlige fra statsrettslig synspunkt. Han påpeker at både Frankrike og England har gjort enorme anstrengelser for å bygge fiendtlig Jihad i Syria og konkluderer: "De har verken viljen eller visjonen om hvordan knuse terrorismen.»


Nå hadde det vært den enkleste sak for norsk presse/tv å trykke/sende dette intervjuet, men som normalt; det skjer ikke. Nei, amerikansk krigspropaganda formidlet av lojale journalister, det er hva folk skal ha for hjernevask.

Siste meldinger fra tyske Der Spiegel er at den tyske overkommandoen er i panikk for å komme for seint inn i de nye krigene i Midtøsten og jobber nå med å stille 5-10 000 manns bakkestyrker på beina.


Det er ikke slik som Aftenposten vil ha oss til å tro - likt 1936 - at de gamle imperialistiske stormaktene i Europa kriger i Syria-Irak for å frigjøre oss fra det fæle Islamsk Stat. Det er heller det rakt motsatte av en frigjøringskrig, demonstrert overbevisende igår da USA drepte syriske soldater.


Målsettingen for alle krigerne er å fjerne alle stater og bevegelser som står iveien for en euro-amerikansk nykolonisering av Midtøsten. Disse statene har allerede levert milliarder av dollar i trening og våpen til terrorJihad og meningen er ikke å ødelegge denne - på ingen måte- men å temme og containe den til bruk både mot Russland i Ukraina og mot shia-styret i Irak.


Bombingenes reelle målsetting er å gjøre Syria til en failed, ubrukelig stat som drar med seg regimet Bashar al-Assad mot avgrunnen - eller ørkenen, som Tacitus ville ha sagt det. Så ønsker man seg opprettet en Nato-styrt Kurdistan satt opp strategisk i NordSyria og flyttet Sunni Jihadist terroristene til Al-Anbar i Irak hvor de kan fortsette å kjempe mot shia-regjeringshær slik at det regimet også ryker.


Det finnes ikke en eneste humanitær eller pasifistiske ide bak dette felttoget fra Vestens side. Og nå vil USA ha Norge med på dette naturligvis, ganske sikker på at den norske globaliseringsregjeringen vil si Ja. Det finnes nemlig ikke noen norsk utenrikspolitikk, det som finnes er et vedheng til Pentagon og det vil bli nasjonens store tragedie i nært perspektiv. Eliten i Norge er like bortreiste som eliten i Frankrike.


Visepresident Joe Biden var i VestUkrainske Kiev 7 des og benyttet anledningen til å hisse Nato vasall-stat-president Poroshenko til å få fart på ny krigingen mot Donbass og Russland for at Kiev skal tilbakeerobre KRIM. Nå var det valg på Krim 17 mars 2014 hvor rundt 80% stemte for tilknytning til Russland.


Den amerikanske strategien var slik: deres Jihad fotsoldater skulle tvinge Bashar al-Assad til å avgå. Når det var gjort skulle man overflytte Jihadistene til Ukraina/Kaukasus hvor de skulle operere sammen med den nazistiske Høyresektoren i terror/gerilja krig mot pro-russere.


Jeg avslutter med å slå fast at en avis som Aftenposten nå om dagen er like skrullete og villedende i sin virkelighetsoppfatning som i perioden 1936-1940. Det er virkelig Ibsens "Gjengangere" som er ute og går.


Dette kunne man ha ledd av,men det vil bli tragisk for det norske folk. Om ikke altfor lenge.


Jan Hårstad.


Bloggkommentarer levert av Disqus