Har dere glemt 9/11?

Syrisk erkebiskop om 9/11 og CIA i Syria:  


«US-senator John McCain protesterer mot at `russerne ikke angriper stillingene til IS, men bare bomber til anti-Assad-styrker som er trent av CIA. Slike uttalelser foruroliger, men er også en åpen innrømmelse om at bak krigen mot Assad står også CIA». 

Det sier den syriske erkebiskopen Jacques Behnan Hindo til Agenzia Fides, Vatikanstatens nyhetsbyrå. 

Han har fokus på den siste utviklingen i Syria med direkte russisk intervensjon mot stillingene til jihad-krigerne når han fortsetter slik: «Vestlig propaganda snakker fortsatt om moderate opprørere, som ikke eksisterer. Der er noe veldig foruroligende rundt alt dette: Det eksisterer en supermakt som protesterer mot at russerne går til angrep på Al-Qaida i Syria. Og det skjer etter erfaringene med 11/9-2001. Hva betyr det?  At Al-Qaida nå er alliert med USA, men bare med et nytt navn? Men undervurderer de vår intelligens og hukommelse?» 

I intervjuet med Fides gjentar erkebiskop Hindo at «syrerne vil selv avgjøre om og når Assad må gå, ikke Daesh (Al-Qaida/IS) eller Vesten. Og det er sikkert at om Assad forsvinner nå, blir Syria et nytt Libya».

Erkebiskop Hindo kommer også med en advarsel: "Vi har mottatt fryktelige nyheter fra byen Deir Al-Zor, som lenge har vært omringet av Al-Qaida. Befolkningen har ikke mat og sulter bokstavelig talt. Vi må gjøre noe øyeblikkelig før det er for seint."


Oversatt for Friheten/Radio Arbeidet, Per Lothar Lindtner 15.10.15 Kilde: RedGlobe/Agenzia Fides 06.10.15

Bloggkommentarer levert av Disqus