Hillary gir oss endeløse, stupide kriger.

Assange: En stemme til Hillary gir endeløse, stupide kriger.


Julian Assange kaller Hillary Clinton en «krigshauk" med dårlig dømmekraft. En som får «et «følelsesmessig kick» av å drepe folk.


Han la til at han hadde «årelang erfaring i forhold til Hillary Clinton etter å ha lest tusenvis av hennes meldinger. Hillary mangler dømmekraft og vil føre USA inn i endeløse kriger med en økende terrorisme.»


Han satt også søkelys på Clintons dårlige evne til beslutninger som han sa hadde bidratt direkte til fremveksten av Islamsk Stat (IS). Etter å ha påvist at Clinton gikk utenom Pentagons generaler når det gjaldt Libya, skrev han: «Libya er ødelagt. Det er blitt et bolverk for IS. De libyske nasjonale våpenlagrene ble plyndret og hundrevis av tonn med våpen ble overført til jihadistene i Syria.»

 

images_46.jpeg


Han fortsatte med å slå fast at Clinton ikke lærte noe av alle tabbene sine og har satt seg fore å gjenta historien i Syria.


«I og med at hun ikke lærte noe fra den Libyske katastrofen har hun nå satt seg fore å gjøre det samme i Syria. Hillarys krig har forsterket terrorismen, drept ti tusenvis uskyldige sivile og har flyttet kvinnerettighetene i Midt-Østen tilbake 100 år», skrev han.


Ved å vise til CBS intervjuet med Clinton i 2011, uttrykte Assange avsky overfor henne etter at hun «vill i blikket» og offentlig tok æren for ødeleggelsen av den Libyske staten da hun opprømt sa:

«Vi kom, vi så, han (Muammar Gaddafi) døde!»


«I øyeblikkets begeistring for drapet hadde hun etterlignet Julius Caesar, av alle mennesker.»

 

r169_457x256_9725_only_sign_it_up_2d_character_girl_woman_devil_fantasy_contract_picture_image_digital_art.jpg


Han konkluderte med å si at hun aldri burde slippes nær en våpenforretning eller bli overlatt en hær. Og ihvertfall ikke bli USAs president.

Bloggkommentarer levert av Disqus