Hjernevaskkrigen

"Die heilige Mutti Merkel"

 

Hjernevask-krigen

Jeg spør meg selv jevnlig: er det slik at norskingene er et ekstremt naivt folkeferd eller er de simpelthen hjernevasket av tv og medier? Det kan være noe i begge elementer, det henger ihop.

Edvard Hoem beskrev i sin fem siders artikkel i Klassekampen forleden at Mutti Merkel og tyskerne satte en moralsk standard for hele Europa. Og dette har vært tonen i hele den norske pressen, og er det den dag idag. Ikke et eneste ord om hvilke tiltak innenriksminister Maiziere daglig framkommer med - som hardner for hver dag.

Vel, i helgen skulle da den hellige Mutti Merkel snakke i friluft til folket. Talen varte i 13 minutter og er faktisk noe av det verste jeg har sett på lenge. Det er simpelthen ikke mulig å høre et ord av hva hun sier og hun blir overdøvet av de frykteligste skjellsord i tysk språk. Jeg så denne videoen på  www.eutimes.net/

Forfatteren Udo Ulfkotte skriver idag at nå er det politisk korrekte diktaturet i Tyskland så sterkt at det er like før makten slipper løs voldsvenstre (Antifa) for å brenne bøker som nazistene gjorde.

I Køln var det i helgen nok en runde med gatekamper mellom tyrkere og kurdere,noe som nå tilhører dagliglivet.

Protestpartiet Alternative fur Deutschland - som trodde de hadde kontroll på immigrasjonskritikerne i landet - har bebudet hastesamtaler med PEGIDA da disse har eksplosivt oppsving og truer med å stifte Pegida Partei.

Det bildet våre media forsøker å gi av tilstanden i Tyskland er faktisk det rene dill. Tilstanden er preget av eksplosiv polarisering og gud vet hva som kommer til å skje? I Østerrike er nå "høyrepopulistiske" FPØ det største partiet og i Hellas er Gyllent Daggry tredje størst.

Steinmeier og Kerry, utenriksministrene, møttes i Villa Borsig i Nord-Berlin søndag. Tyskland vil intenst ha slutt på Syriakrigen og godtar Russland og Iran som medvirkere til dette. Der er også Kerry på gli, men legger uavlatelig til: Assad må gå. Altså stampes det videre i uenigheter.

Der står det idag. Det er ikke USA som kjører løpet noe sted i Midtøsten om dagen og CIA sendte en stor delegasjon til Moskva av alle steder for å diskutere med motpart SVR om situasjonen.

Ikke desto mindre sender Nato Eurofighters på vingene med krigsberedte raketter over Baltikum, tyske piloter nå, og jobber på spreng for å forberede storkrig mot Russland. Putin svarer med å sende dyre våpen og 1700 soldater til syriske havneby TARTUS.

En klarer i norsk presse ikke å få fram at 80% av flyktningene kommer fra alle andre land enn Syria. På svartebørs koster et syrisk pass 825 dollar og dette, samt smuglingen av mennesker, er kriminell storindustri. Bare fra Afghanistan er en million rede til å ta seg inn i Europa.

Hjemlig: 2785 asylsøkere ankom i sept 2015.

5113 sitter allerede i asylmottak.

Før eller senere må det offisielle Norge våkne opp fra Mutti Merkel fantasiene og det blir en meget ubehagelig oppvåkning. Ifølge ambassadør Fredriksen i Kiev har Norway i 2015 gitt 45 millioner dollar til Juntaen i Ukraina.

Hvor vil dette ende? Det ligner total galskap.

Jan Hårstad

Bloggkommentarer levert av Disqus