Hva skjer I Tyskland?

Forut for shooting wars.

 

Absolutt informasjonsboikott.


Før man begynner å skyte på hverandre med Kalasnikover, revolvere og Haggelgevær, vil det være en periode hvor man skyter på hverandre med ord. Nå er det slik at den norske eliten har absolutt informasjonsboikott om hva som foregår i Tyskland og Sverige tiltross for at Der Spiegel på forsida skriver om Unntakstilstand i Tyskland. Deutschland in Ausnahmezustand.

I både Tyskland og Sverige beskylder de polariserte delene - mot eller for innvandringstsunami - hverandre for å være nazister av verste slag. Det er knapt grenser for hvilke skjellsord og hatord som nå anvendes.

Som eksempel kan vi nevne en venstreorientert svensk web som heter Nyheter24 som har erklært regelrett utryddelseskrig mot den innvandrerkritiske "arbetarklassvenskar". Det er klart: "venstresida" er rasende over at den svenske arbeiderklassen ikke følger deres faner.

Her er hva redaktør Stig-Matz skriver:

"Jag skulle ärligst talat fylla landet med IS-soldater om det betydde at ni försvann."


Våren 2010 gikk den sveitsiske Hærsjefen, Blattmann ut med en melding om at det ville komme til militære konfrontasjoner i Europa utløst av problemene med innvandring. Han ble selvfølgelig latterliggjort etter alle kunstens regler. Det samme ble Hans Magnus Enzensberger og Udo Ulfkotte, etc. som for mange år siden skrev om den tyske borgerkrigen.

Nå skal vi se på nyhetene ikveld på tv om dette sensasjonelle kommer fram:

Selv i Kanzlerin Merkels eget parti CDU, har det lenge vært Intifada mot hennes politikk. Det er ikke bare Pegida og Alternative für Deutschland som mener at hun må gå av som Kanzler. Koalisjonspartner CSU er også på krigsstien og selv store deler av det tyske etablissementet er av den oppfatning at det må settes opp et grensegjerde mot Østerrike samt innrettes asylkontrollsentra. De overgode kaller dette Konsentrasjonsleire.

På mandag 2 november var da Merkel i toppmøte om disse problemene og inntok den posisjon - med henvisning til utvikling på VestBalkan - at såfremt Tyskland satte opp et grensegjerde kunne dette føre til MILITÆRE SAMMENSTØT INNI EUROPA. "Militärische Auseinandersetzungen.»

Dette er første gang en ledende europeisk politiker sier akkurat det samme som de forhatte "høyrepopulistene" har sagt i flere år.

Akkurat her har den pessimistiske Schopenhauer helt rett når det gjelder sannheten: først latterliggjort,deretter…

Jan Hårstad

Bloggkommentarer levert av Disqus