Hva USAs innbyggere ikke vet

Mine venner, USA-innbyggere: 

Har du peiling på hva som blir gjort i Syria i ditt navn?


Amerikanere har en vag forståelse av at USA vil avsette Syrias Assad, mens Russland ønsker at han skal bli sittende..

Og amerikanere vet at USAs «krig mot IS» ikke har oppnådd mye, mens russerne har hamret på syriske mål med jetfly.

Men amerikanere har ingen ide om at USA bruker kampfly som bare er konstruert for å brukes i luftkamp…. for å møte russerne.

Og vi forstår ikke at USA bevæpner de syriske «opprørerne» med Manpads (skulderfyrte våpen) for å skyte ned fly. 

Amerikanere vet ikke at ved å sende Manpads til syriske opprørere for å skape en flyfri sone, gjør vi akkurat det Al Qaedas ledere har BEDT OM, og at IS og Al Qaeda til slutt vil få tak i alle våpen som USA sender til Syria.

Amerikanere vet ikke noe om USAs historie overfor den syriske regjeringen:

1.  USA gjennomførte et statskupp i Syria i 1949.

2.  I 1957 ble USAs president og den britiske statsministeren enige om å bruke arabiske ekstremister, inkludert Det muslimske brorskap - for å få i stand et regimeskifte i Syria.

3.  I 1991 begynte USA-hauker å planlegge en ny runde med regimeskifte i Syria.

4.  USA har bevæpnet den syriske opposisjonen siden 2006 …. år før opprøret startet.

Amerikanere vet ikke at det var «opprørere» - ikke den syriske regjering - som sto for den kjemiske våpenmassakren i Syria.

Amerikanere vet ikke at USA støttet opprørere som sa til kristne: «Enten konverterer du til islam eller du blir halshugget».  Syriske opprørere kuttet strupen på en kristen mann som nektet å konvertere, mens de spydig skrek til hans forlovede:»Jesus kom ikke for å frelse han».  En tidligere jihadist sier at opprørerne har en «9/11-ideologi».  Ja, de synger bokstavelig talt Bin Laden-hyllinger og feirer 9/11-angrepet.

Amerikanere vet ikke at USA og deres allierte er hovedansvarlige for å ha skapt IS, at USA, Tyrkia og Israel har opptrådt som ISs luftstyrke, og at innflytelsesrike amerikanere  går inn for å bevæpne Al Qaeda … og kanskje også IS.

Amerikanere vet ikke at Russland og Kina har tatt igjen USA militært, og at dette ikke bare er en stedfortreder-krig, men «et skritt nærmere» en total krig mellom USA og Russland.

Og amerikanere vet ikke at historien viser at imperier kollapser når de overdriver sin militære makt - og kjemper én krig for mye.

Denne artikkelen er oversatt, forkortet og bearbeidet av Ingunn Kvil Gamst. Den er hentet fra Nettstedet Washington`s blog.

 

Bloggkommentarer levert av Disqus