Hvorfor er de så sinte fordi jihadistene taper i Aleppo?

Lenge leve Jihadismen.


Vi gjør hva vi kan for dere.

      Nå om dagen kan en lese mange meldinger i europeisk presse om at etterretningstjenestene er bekymret for hva som vil skje rundt juletider, for IS og Qaida krigerne tar seg nå inn i Europa på EU-pass. Det dreier seg om atskillige tusen som har fått utdannelse i asymmetrisk krigføring og har blod på tunga.

   Utdannet av hvem da? Av Nato-stater selvfølgelig slik de ble det i Afghanistan (1979-89) og i Libyakrigen. Anført av tyrkiske MIT, kom britiske SAS-tropper, Pentagons Special Forces, franske Fremmedlegion til Tyrkia, Jordan og SaudiArabia for å utdanne 40-50 000 Jihadister fra rundt 60 stater. Og betalingen tok da SaudiArabia og de andre Gulfstatene seg av. Som fru Clinton pleide å si gjennom årene: Bashar al-Assad will fall.

british-jihadists-syria-02jpg
Jihadistene er trent av NATO, utstyrt med våpen fra USA og betalt for av olje-diktaturene i Gulfen. Dette er "våre" gutter. Dette er frihetskjempere i Syria, men når de vender hjem til Europa må de omdefineres som terrorister. På bildet britiske jihadister som viser seg frem. De er greie å ha i Syria, men ikke i Storbritannia.

   Nå gikk det da omvendt i røynda og panikken i det norske pressekorpset er stor for fra Aftenposten til Klassekampen, fra NRK til den berømte Pål T. Jørgensen, har man huiet og applaudert Natos-Jihadister i samfulle fem år.

  Ikke bare det. Som Pål Steigan dokumenterer i artikkelen "Da Norge betalte for sjukehus for IS-krigere" på steigan.no idag 14 desember 2016, har også Folkehjelpen og helseorganisasjonen NORWAC stått på pinne for å bistå de internasjonale leiesoldatene. Det kan her bli til sammen snakk om milliarder av norske kroner i anstrengelsen for å velte Assad. Som amerikanske presidenter påpeker: det er ingen stat i verden som er så generøs med bistand og penger til USAs permanente kriger som Norway. Uansett hvilken tulling som måtte komme til makten i Washington, pengeflommen fra Norge fortsetter som før.

  Da har vi dagens presse hvor Aftenposten og Al-Klassekampen forsøker å overgå hverandre i å utmale at det stadig er Bashars soldater som er de slemme og halskutterne fra alle land, de snille.(Spaniakjemperne, ifølge Klassekampens professor Bjørn Olav Utvik).

  Her heter det i Aftenposten 14 des: "FN-talsmenn (hvem da?) fortalte i går om hvordan syriske regjeringssoldater gikk fra hus til hus og regelrett henrettet sivile- inkludert kvinner og barn.»

  Og Klassekampen skriver om folk som er brent levende og henviser til Jan Egeland som sannhetsvitne, mannen som kan konkurrere med Pål T.Jørgensen om å være Norgesmester i amerikansk Jihad-propaganda.

  Nato-globalist og islamelsker Klassekampen skriver da også: "Ifølge FN skal flere av drapene på sivile ha skjedd ved at Assad-allierte soldater har tatt seg inn i sivile hjem i gjenerobrede bydeler.Tretten barn og elleve kvinner skal være blant de drepte.Ifølge FN ble de "skutt på stedet.»"

 
 modrebelskidjpg
Her er en av "humanistene" i de "Hvite hjelmene" før han skjærer av hodet til en 14 gammel palestinsk gutt. Rart ikke mediene og Klassekampen har laget en sak om denne historien. Jihadisten med skjegg, figurerer forøvrig i en oppkonstruert video hvor han legges til rette i ruinene for å fremstilles som offer for russisk bombing.   Ikke ett eneste ord om hvordan andre media i verden rapporterer dette, for hva russere, iranere, syrere, kinesere måtte melde er å betrakte som «propaganda-spill" (Aftenposten), mens alt som utgår fra Vestmedia er den hele og fulle sannhet.

  Situasjonen i vesten er den at vi lever i en sivilisasjon av mind-control. Folkene er så intenst hjernevasket av et totalitærende media at de aller fleste skjønner det ikke selv. En har ikke kommet dit at folkene helt ut begriper dette, skjønt prosessen har startet med valgene i England og Italia. Media er det viktigste psykologiske krigsvåpen globalistene har.

  For Norges del var det slik at venstresida sto opp mot dette med SF og andre, men i øyeblikket finnes det overhodet ingen organisert venstreside som driver systematisk kildekritikk og mediakritikk. Klassekampen får 40 millioner kroner i året for å markedsføre anglo-amerikansk globalisme. Det er bare noen blogger såsom steigan.no og derimot.no som eksempelvis demaskerer krigspropaganda.

334b137e00000578-3545606-image-a-19_1460976739471jpg
Golanhøydene som Israel okkuperte for 50 år siden og fortsatt holder okkupert. Våre medier snakker ikke om straffetiltak overfor Israel i den forbindelse - det passer ikke inn i fortellingen om verden.

  Og tro nå på ingen måte at krigen i Syria er over. Kontinuerlig sier talsmenn for Israel at det er uakseptabelt at den iranske hæren står i Syria og at Bashar al-Assad sitter ved makten i Damaskus.

  Her planlegges mere omfattende krig. Tyskland og USA selger våpen til SaudiArabia som aldri før, men ikke nok med det: saudiske unge offiserer skal få videreutdannelse ved de tyske militærakademiene - sier kanzler Merkel.

  Ja,Europa elsker Jihadismen. Hva skulle vi gjort uten? Er vi ikke for den globale multikulturen som enkelte av profetene  her på verdidebatt hevder er en integrasjons suksesshistorie.

  Det å beholde vettet i den amerikanske delstaten er fortsatt en bragd. Men tro meg: det kan bli verre etter at alternative media er renset ut av internett. Det er slett ikke sikkert steigan.no og derimot.no eksisterer i desember 2017.

  Da er det fritt fram for total hjernevask og total krig.


Jan Hårstad
 

Bloggkommentarer levert av Disqus