Israel på farten igjen

Israel bomber i Syria


1356413jpg


Av Jan Hårstad  


Imorres torsdag 27 april 2017 bombet det israelske flyvåpenet utkanten av Damaskus International Airport i 5 registrerte eksplosjoner.


  Hvordan kan noe så uhørt og folkerettslig finne sted?


  Det første vi må løfte fram er at den dyre og påkostete Jihad-terrorkrigen som USA-Nato-Israel samt Tyrkia-Qatar-SaudiArabia igangsatte fra 2011, er totalt mislykket.


  Som Thierry Meyssan bemerker 22 april:

"Det er absurd å tro at det vil bli lett å bekjempe internasjonal terrorisme når den står under kommando av våre egne Nato-allierte.»


  Syrias store forbrytelse sett fra Nato og Israels side var at den syriske staten allierte seg med shia Iran og Hizballah og muliggjorde at Iran kunne få en korridor helt fram til Middelhavet og sette opp en maritim base ved Syriakysten - ikke langt fra den russiske i Tartus. Det er dette det egentlig handler om.


1033282582jpg
Iran er en stormakt og kan vanskelig overvinnes unntatt kanskje med atomvåpen.


  Den påståtte krigen mot IS-Qaida er en fake som gjør det mulig å legge hele Syria i ruiner. Det er så absolutt en målsetting.

 

  Dronekriger Obama skal imidlertid ha ros for at han langt på vei holdt Israel i tømme, noe som forandret seg totalt ved Donald Trump hvis team er fullblodszionister. Ikke engang av det sekulære slaget, men mange sogner til den ekstreme religiøse sekten CHABAD som selv mainstream jøder betrakter som galskap.Inkarnert.


  Så da Trump fyrte av et femtitall Tomahawk kryssermissiler mot en flyplass inni Syria 6 april, eksploderte den globale zionismen av glede. Hundrevis av rabbinere i Forward ba om mer krig, og de zionistiske neocons av Paul Wolfowitz og Robert Kagan-typen proppet opp som rådgivere for mer krig fra Trump-teamet.


wolfowitzjpg
Paul Dundes Wolfowitz er en amerikansk diplomat og politiker. Han er mest kjent som viseforsvarsminister i USA og som direktør for Verdensbanken (Wikipedia)


  Som veteran-analytiker Kurt Nimmo skrev 24 april:

"Trumps neocon Conversion almost Complete."


  Besettelsen som rir global zionisme er storkrigen mot Iran, men den kan ikke igangsettes før Iran har mistet sin strategiske dybde. Den libanesiske shia-militsen Hizballah må knuses og alle pro-iranske styrker som står i Syria må vekk, samt at Bashar al-Assad må styrtes.


 Bombingen i hjertet av Syria som fant sted i dag er starten på denne nye fase av krigen. Og Israel hadde ikke våget å igangsette den om de ikke visste at de hadde ryggdekning og grønt lys fra Trumps administrasjon. Og vi kan legge til: også fra Norways sentrale partiledere.


standard_10314048616_a7afa84753_ojpg
Norges regjering støtter alltid USA - uansett!


  USA på krigsstien er en gavepakke til Israel - slik ser zionistene det. For med Mad Dog Mattis som forsvarsminister vet de at USA må kompensere sine militære svakheter med ulovlige og ekstreme våpen. Det er allerede varslet med MOAB bomben over Afghanistan 13 april 2017 som veier 11 tonn og som tilintetgjør alt i en diameter på flere kilometer.


  Mad Dog Mattis fikk sitt kallenavn etter å ha lagt Fallujah flat med forbudte våpen og den dag i dag fødes barn med misdannelser der.


  Onsdag kveld hadde generalene hos Trump innkalt 100 senatorer til Eisenhower building ved det Hvite Hus for å redegjøre for krigen mot Nord-Korea. Ingen mobiltelefoner eller annen elektronikk slapp inn.


  Hangarskipet Carl Vinson og ubåt USS Michigan er nå i Sør-Korea hvor det bygges THAAD raketter rettet mot NordKorea.


usscarlvinson1jpg
Hangarskipet Carl Vinson skal bidra til spenningsoppbyggingen overfor Nord-Korea. Ikke noe snakk om avspenning og freds-samtaler her, nei!


  Kina som har forsøkt å megle og dempe konflikten, er rasende over disse rakettene som USA setter opp og her kan alt skje.


 

  Helt åpenbart har Trump innsett at dette med verdens geopolitikk er altfor vanskelig for ham og overlatt styring av den slags til generalene. Kissinger pleide å si at militære folk ikke var spesielt intelligente og den kjøper jeg.


  USA involverer seg i krig over hele verden. Og dette har de verken penger eller folkelig oppslutning om og USAs fiender er erfarne krigere.


  Det paradoksale er at antatt intelligente folk i Norge heier på USAs krigsprosjekter uten å se at dette nå demonstrerer lavmål av politisk innsikt og kunnskap om en helt forandret verden.


  Det er dumhet i permanens.


stupidityjpg
Dumhet kan ta mange former.


Og verken Solberg, Støre, Brende har noen innvendinger.


  neoconblog: foreignpolicyi.org


Bilder/tekst: Knut Lindtner

Tilbake til Forsiden

Bloggkommentarer levert av Disqus