Israel: Tyrkia driver IS økonomisk

Israels forsvarsminister:


IS drives av penger fra Tyrkia.


Dette sier han nå i et intervju:


«Som dere vet har IS hatt gleden av tyrkiske penger ganske lenge. Jeg håper det tar slutt.»


Dette sa Moshe Yaalon i Aten til reportere da han avholdt et møte med sin greske motpart, Panos Kammenos, skriver Reuters.


«Det er opp til Tyrkia, til den tyrkiske regjeringen, det tyrkiske lederskapet om de vil være med i et samarbeid for å bekjempe terrorismen. Så langt har det ikke vært tilfelle», sa han. Kamenos bekreftet dette i sine uttalelser da han uttelte at en stor del av IS oljehandel går gjennom Tyrkia.


Tidligere har Russland bekreftet dette og anklaget Tyrkia for IS-samarbeid, noe president Erdogan har avvist og sagt at om det blir bevist skal han forlate stillingen sin.


d53d1de4f4105e8b862f8e28fc6dee0e.jpg

Verden er et merkelig sted med løgn og bedrag overalt.


Også en tilfangetatt IS medlem bekrefter forholdet.


I intervjuet uttalte også den israelske forsvarsministeren Yaalon følgende:


(Tyrkia)… har også tillatt islamister å bevege seg fra Europa til Syria og Irak og tilbake som en del av et terroristisk nettverk. Jeg håper også dette tar slutt nå.


Også Iran sier de sitter på fotobevis på olje-tyveri eksporten fra Irak og Syria til Tyrkia for videresalg derfra til verdensmarkedet. Det er i grunnen ikke tvil om at dette foregår og er i strid med gjeldende moralske standarder, men også og ikke minst som direkte tyveri hvor en stat kjøper stjålet olje (Tyrkia) og selger den videre med fortjeneste. På norsk kalles det heleri.

Bloggkommentarer levert av Disqus