Konfliktene skjerpes i Tyrkia

De fremste forræderne.


Hva skal til for å bli anklaget for forræderi I Tyrkia? Hvis du avslører forbindelsen mellom Tyrkias ledelse og terrorismen - ser det ut til.


De siste på denne listen over forrædere er lederen i det pro-kurdiske partiet, Folkets Demokratiske Parti (HDP). Statsminister Ahmet Davutoglu sa at Demirtas er en skam for Tyrkia etter at han hadde kritisert landets ledelse for å ha skutt ned det russiske SU-24.


Uttalelsen til Demirtas i Moskva om at nedskytingen av dette flyet var galt, er en fullstendig vannære og et forræderi, sa statsministeren på et møte med forretningsmenn. 


Han kommenterte her en uttalelse som Demirtas kom med i Moskva i møte med utenriksminister Lavrov, hvor Demirtas sa: «Vi kritiserte regjeringens handlinger da det russiske flyet ble skutt ned.»


Eren Erdem også fra HDP står anklaget for høyforræderi fordi han fra åpne rettskilder har vist at  terrorister viaTyrkia har fått forsyninger av ingredienser til produksjon av saringass. Tyrkiske myndigheter har visst om dette men ikke gjort noe for å stoppe forsyningene.


Det er en folkevalgt i dette landet som er begravet i forræderiets møkkahull, og et politisk parti som påstår å være like gammelt som republikken som uttaler til en utenlandsk fjernsynskanal at Tyrkia selger kjemiske våpen til terrorister, sa president Erdogan til en folkemengde i byen Konya.


images-6_11.jpeg

Islamisten president Erdogan


Ledelsen for en av Tyrkias ledende opposisjonsaviser er beskyldt for å spionere. De hadde i 2014 vist bilder som viste at Tyrkia sørget for levering av våpen til syriske terrorister.


I november ble to utgivere av et venstreorientert tyrkiske magasin arrestert i Istanbul fordi de hadde offentliggjort en kontroversiell forside med ordene: «Starten på borgerkrig i Tyrkia.»


I oktober ble to gutter på 12 og 13 beskyldt for å ha ødelagt en plakat med bilde av Tyrkias leder, noe som kan føre til fengsel i opp til 4 år for å ha fornærmet landets statsoverhode.Kommentar: Dette er vår allierte i Nato. Det er disse tilstandene vi skal forsvare og som kan bringe oss i krig med Russland. Det er dette Stoltenberg vil at vi skal stå skulder til skulder med. Fri  og bevar oss fra våre venner. 

Bloggkommentarer levert av Disqus