​Krig og borgerkrig i Europa

Hva skal vi gjøre med det offisielle Norge?

Europa går ikke bare svanger med borgerkriger i en rekke land, men også med kriger rettet mot Russland, med et USA som presser Nato-stater til opprustning og deltagelse. Nå pågår den største Nato-øvelsen i manns minne i Italia, Spania og Portugal. Trident Juncture, 35 000 soldater fra 30 land. Det er en generalprøve for angrep på Krim, Svartehavet og ØstUkraina.

Inatt var det en liten fransk by, Moirans med 7800 innyggere som ble totalrasert av det fargerike fellesskap. 120 politifolk og 100 brannfolk ble satt inn for å redde det som reddes kan.Tyske focus.de/ skriver om "Guerilla-Szene - Randalierer verwüsten franzøsische kleinstadt." 

I tyske Passau er det lignende tilstander.

Det som er utbredt blant de rettroende offisielle er å undervurdere fiendens smartness og styrke. Hele 5000 Jihadister som har fått erfaring i krigene i Syria og Irak har EU-pass og de som ikke er drept, vender nå hjem. Tysk etterretning tror det kan dreie seg om rundt 4000 Jihadister fra Islamsk Stat også som har menget seg med den million asylanter som nå har inntatt Europa.

Begge disse gruppene har som målsetting å sette fyr på Europa og det finnes ikke den barbariske metode som ikke helliger at islam skal overta etter det kristne-sekulære Europa. Selv politisk korrekte Der Spiegel skriver idag "Deutschland erlebt einen Qaida-Moment." De mener at drapsforsøket på borgermesterkandidat Henriette Reker i Køln forleden innevarsler en helt ny epoke. Helt riktig. Borgerkrigenes epoke.

Selv Aftenposten er på banen idag om det tyske "ytre Høyre" og Pegida. (21 okt 2015) I et forsøk på klokskap heter det på slutten av artikkelen: "Kanskje kunne en litt mer restriktiv linje fra Merkel ha forebygget det vi nå er vitne til."

Vel. En halv million er ankommet til Tyskland i 2015,i Norge 17 800 så langt og alle regjeringens analyser og kalkyler viser seg å være det rene tullball. Vi visste ikke og vi skjønte ikke,sier de alle anført av Anders Anundsen. Hvorfor skal de da styre nasjonen? For å nedsette komiteer for å rydde opp i eldre-rans-bølgen? Er de ikke for flere ran da? Det ser jo sånn ut.

Professor i psykologi,Andreas Zick, er intervjuet av Deutsche Welle 20 oktober. Zick hevder at 33% av den tyske befolkningen har de kontrollerte tv-kanalene oppi halsen og har meldt seg ut av politiker- butikken med borgerlig demokratisk parlamentarisme. Disse 1/3 deltar ikke i det som kalles dagens sivile politiske samfunn i Tyskland.

Zick: "Disse folkene har en holdning som eksisterer blant Pegida og andre ytre-høyre bevegelser.»

Det er ikke slik som Aftenposten idag vil ha det til at Pegida-bevegelsen er et marginalt fenomen. De parolene som Pegida fører fram, har sympati og støtte fra millioner av tyskere som ikke går i demonstrasjonstog: vekk med Ausländerkriminalität, stopp innvandringen, stopp islamiseringen.

På deutsche welle har de kommentarfelt som på tirsdag var fulle av innlegg mot topp-politikernes demonisering og "nazifisering" av Pegida som de mente var fullstendig kontra-produktivt og økte oppslutningen om Pegida.  

"Det er ingen skam å snu" heter det i våre fjellregler. Situasjonen i Tyskland, med sine 2,2 millioner arbeidsløse før masseinnvandringen, er at det er for seint å snu. Tenkende i Tyskland, fra dramatiker Botho Strauss til skribent Bettina Røhl og Michael Paulwitz, påpeker at Tyskland har gående et systemsammenbrudd som ikke kan føre til noe annet enn voldsopptrapping og borgerkrig.

Samtidig som dette skjer er Marine Le Pen brakt for retten i Frankrike fordi hun for flere år siden i en valgtale sa at muslimske bønnemøter på gatene i Paris var å ligne med en naziokkupasjon. Taper hun rettssaken,må hun ut med 45 000 Euro eller sitte ett år i fengsel.

Makten tror åpenbart at denne rettssaken skal kaste vanære over Le Pen og være med på å svekke Nasjonal Fronts sjanser i kommunevalg i desember. Nok en drastisk feilvurdering, beslektet med den tyske maktens: Marine og Nasjonal Front får flere velgere og de kan si: se på hendelsen i Moirans, hva er det dere globalist-multikulturelle har stellt istand?

Hvordan USAs planlagte storkrig mot Russland skal kunne samle det kaotiske og splittede Europa,er vel nok et moment av ønsketenkning og amerikanisert høl i hue.

Det vi idag kan si med stor grad av sikkerhet: Europa går inn i en periode av kaos og vold og Natos krigsplaner splitter statene ytterligere. Kriger inni Europa er ikke utenkelig lenger.

Jan Hårstad

Bloggkommentarer levert av Disqus