Krigsforbryteren vil tilbake til tjeneste

Tony Blair returnerer til politikken


Fra VoltaireNet


Den tidligere britiske statsministeren, Tony Blair, sier til Daily Mirror at han vil returnere til politikken for å kjempe mot Brexit.


blair_1705623c_1jpg
Tony Blair


Blaire var statsminister i ti år (1997-2007) og har sveiset utenrikspolitikken i Storbritannia sammen med USA sin. I samarbeid med president Bill Clinton, har Blair etablert den «tredje veien» (hverken kommunistiske eller kapitalistisk). Sammen med George Bush Jr. lanserte han den «Globale krigen mot terror».


Men stilt overfor den store motstanden i Irak har han foreslått en ny politikk for det «utvidete Midt-Østen»: Forslaget om den «Arabiske våren».


blair-iraq-400x267jpg
Samme med George Bush jr. var Tony Blair hoved-drivkraften bak invasjonen av Irak

Etter at han avsluttet som statsminister ble han utsendingen til Midt-Østen-kvartetten ( som innebærer veiledning av relasjonene mellom Israel og de palestinske myndighetene). Samtidig drev han sine egne forretninger i Kuwait, Qatar og Kazakhstan.


Kona hans, Cherie Blair, er advokat og etablerte et stort advokat-foretak som nå arbeider for Qatar for å få stilt president Bashar Al-Assad for retten… så snart den Syriske Arabiske Republikken (Syria) er ødelagt.

about-cherie-7-thumb-315xauto-1046jpg
Cherie Blair

Tony og Cherie Blair har tilknytning til CIA og det var utgangspunktet for «fiction»-romanen Ghost. Romanen er filmatisert av av Roman Polanski.


Oversatt av Knut Lindtner

Bilder/tekst: Knut LindtnerTilbake til Forsiden 

Bloggkommentarer levert av Disqus