​Kruttønna Tyskland

Det oppsiktsvekkende idag er at selveste Aftenposten har en liten artikkel om Tyskland hvor de har funnet en pastor til å snakke: "Flere tyskere frykter migrantstrømmen".(24 okt 2015.)

Ikke noe av det som står i mini-artikkelen passer inn i norsk offisiell tenkning og det er naturligvis forklaringen på at det står knapt noe om Tyskland i norsk presse.

Men insidere som EU-kommisjonens president, Juncker, roper alarm: xenofobi (avsky for det fremmede) er iferd med å bli en fare for Tyskland. Volden mot asylmottakene eksploderer.

Elitene - i sin visdom - fant ut at politiet i Tyskland skulle legge om sin normale praksis med å sende daglige pressemeldinger om lovbrudd til media og heller sende redigerte meldinger som hemmeligholdt alt som hadde med asylmottak og asylanter å gjøre. Dette gikk jo ikke og nå begynner selv Der Spiegel å sende videoer av volden rundt og på mottakene. Så hvis norskingene er interessert i den tyske utviklingen så ligger det video-reportasje om slagsmålene i Lageso i Berlin-Moabit der idag.

Bundeswehr har allerede vært på farten i Lübeck-området selv om dette ikke er offisiell uttalt politikk.

Situasjonen er den at opplagene for den etablerte pressen, den korrekte, i Tyskland synker dramatisk og bekymringen øker for at Internett-webbene overtar styringen av folkets nyhetsinteresser og debatt. Bøker som Udo Ulfkottes: Gekaufte Journalisten, Mekka Deutschland og Asylindustrien klatrer på bestselgerlistene, likeså Markus Gärtner: Lügenpresse.

Elitene har stelt det slik til at Tyskland går svanger med sosiale eksplosjoner vi ikke har sett maken til på mannsaldre.

Men dumheten stopper ikke der. Tyrkia er jo involvert i borgerkrig og støtte til terror-Jihadisme i Syria og preget av dyp intern splittelse, også en kruttønne. Hvordan forholder elitene seg til det?

Jo, sier herr Juncker og EU-kommisjonen: vi jobber for at Tyrkia så fort som mulig skal inn i EU!!! Og dette på et tidspunkt hvor EU holder på å revne på grunn av forskjeller i synet på islam og muslimsk innvandring.

En skulle nesten tro deler av elitene vil ha kaos og revolusjoner i Europa?

Siden jeg ikke kunne melde eksakte tall igår. Sverige har hatt 14 påsatte asylbranner i 2015. Og matvarekjeden Willys har hatt såpass mye dramatiske hendelser at de nå utstyrer personalet med knivsikre vester som ser ut til å bli den store julegaven rundt om i Sveariket i år.

Er de norske elitene villig til å trekke erfaringer fra hendelsesutviklingene i Tyskland og Sverige? Så langt er det ikke spor av det.

Et medlem av Fremskrittspartiet i Sandnes,Pål Andor Østvold,er kastet ut av partiet fordi han kritiserte regjeringens innvandringspolitikk!

Som man ser: de norske elitene har tatt opp konkurransen med de europeiske om hvem som kan prestere mest stupiditet.

Hva blir det neste?

Jan Hårstad

Bloggkommentarer levert av Disqus