Maskiner for snikmord skal dobles.

Antallet drone-skvadroner skal dobles.


Antallet drapsmaskiner som CIA i samarbeid med Pentagon driver skal dobles, hvis USAs luftforsvar får det som de vil. Det ser ikke ut til at den pågående varslersaken, hvor fire tidligere droneoperatører har varslet om det meningsløse og moralsk forkastelige ved denne virksomheten, vil få betydning i denne omgang.


Hvis dette går igjennom øker dermed antallet droneskvadroner fra 8 til 16. Nå brukes naturligvis ikke dronene bare i drapsprogrammet. Først og fremst er dette et overvåkingsmiddel over en rekke land særlig i Midt-Østen hvor USA driver sine kriger. 


Men det er vanskelig å forestille seg at det ikke vil føre til en forsterket fristelse å utvide drapsprogrammet som dronene er en avgjørende del av. Slik er det med tekniske leketøy/hjelpemidler. Hva skal en med dem hvis en ikke kan bruke dem?


I praksis betyr dette at sjansen for flere drap eller snikmord utført av USAs regjering vil kunne øke som følge av økende kapasitet.


Jeg klarer ikke å legge fra meg den vedvarende og stadig sterkere forbauselsen over at praktisk talt ingen i Norge, hverken i medier eller politikere ikke reagerer mer på dette. Dette er verre enn den svarteste middelalder. Der fikk i det minste alle som skulle avlives en proforma rettssak. Nå avlives de uten forvarsel ved hjelp av raketter med det megetsigende navnet «helvetesild».


Ingen juridiske formaliteter. Mer effektivt enn mafiaen. Dette er likvidering i masseskala.

Bloggkommentarer levert av Disqus