Masseinnvandring fører til polarisering

Ønsketenkerne og kaosEuropa.

 

Den offisielle verden og verden


Et av hovedtemaene i min skrivende virksomhet i de siste ti årene har vært å følge utviklingen av den europeiske borgerkrigen og oppløsning av EU. Nå ser jeg idag at en dansk professor som er ekspert på EU, sier at EU kommer til å vare bare i 10 år til. Der tror jeg han tar feil, det vil gå mye fortere.


Nå har vi da den situasjonen - som er helt naturlig - at det med polarisering og dype uenigheter - har oppstått to gjeldende virkelighetsoppfatninger over hele Europa. Alle de store tv-kanaler og mediahus holder seg med det multikulturell globalisme og EU, mens den andre virkelighetsoppfatningen holder seg med internett. Her kunne vi forleden lese at 10 bloggere i Berlin var tatt i en nattlig razzia som tok med seg alt av PCer og tilhørende elektronisk utstyr.


Men det er ikke bare kritiske bloggere som skal overvåkes og tystes, det skal også Jihadister og høyreekstreme. Ingen snakker om voldelige venstre, AntiFA, som skal stå for Antifascistisk.


Resultatet av dette blir stater av TOTALÜBERWACHUNG. Men ikke bare det: de sentrale statene i EU har skjønt at innenlandsproblemene ikke lar seg håndtere utelukkende med politi og setter inn Hæren for å sørge for sikkerhet, hele 7500 tyske soldater i aksjon ved grenser og mottak. Med andre ord: denne blandingen av totalovervåkning og militarisering er som snytt ut av science fiction litteraturen, Bradbury, Orwell, Wells, ja, også Franz Kafka.


Nå overveier den franske staten å stenge hele 160 radikale moskeer i nær framtid som om det skulle forandre noe som helst. De troende finner seg da garasjemoskeer og forlatte fabrikker hvor de kan samles.


Et gjennomgangstema for offisiell virkelighetsoppfatning er at såfremt vi bare er kloke og er tålmodige vil det lykkes oss å integrere Islam. Dette sies 24 timer i døgnet, men hvor i all verden er de empiriske bevisene for dette? Det finnes ikke. Det er også science fiction. Totalt også.


Den tyske Verfassungsschutzpräsident Maassen sier nå at for 2 år siden fantes det 5500 militante salafist-wahhabier i landet. Idag er tallet 7900. Og av disse er hele 760 reist til Jihad og fått våpentrening.


Den 4 desember 2015 har webben avpixlat.info/ en meget godt dokumentert artikkel som heter "Impotent polissatsning i no-go-zoner och mot gäng kriminalitet" som bygger på ferske politiutredninger. Disse slår fast at det idag er 55 steder som Sverige må karakterisere som No-go-zones.


Narkotikakriminalitet preger disse og: "obenägenhet at delta i rättsprocesser" "Polisen har svårigheter att fullgøra sitt uppdrag".

"Det finns inslag av parallella samhällsstrukturer og våldsbejakande religøs extremism i området.»


Men så framgår det av dokumentene at svenske politiet av de 55 no go zones har plukket ut 14 for spesiell prioritering og her blir det hodebry for ønsketenkerne. Det er nemlig ikke slik at de verste 14 er de ferskeste og aller nyeste av ghettoene, men absolutt de eldste, nemlig Tensta, Rinkeby og Husby i Stockholm og Rosengård i Malmø,etc.


Etter offisiell ønsketenkning skulle da disse for lenge siden vært organisk integrert i det svenske samfunnet, mens paralellsamfunn og ghettoisering faktisk bare øker med årene. Spesielt i de gamle ghettoene.


De politisk korrekte advokatene i svensk politi tør jo ikke skrive slikt, men det er jo politikerne selv med sin liberale masseinnvandring og sin multibabel filosofi som selv har laget 55 uhåndterlige no-go- zones. Men fra det hold kan vi ikke vente ett eneste ord av selvkritikk - som vi vet.


Da får vi et nytt grep av politisk fiction, nemlig at skylden for uføret ikke er rikspolitkere og regjering, men det skyldes de høyreradikale og høyreekstreme!!! Mot disse føres det da media-krigføring i tv over hele Europa.


I Tyskland var det slik FØR siste masseinnvandring at Pegida vaklet avgårde mot glemsel, at partiet Alternative für Deutschland (AfD) lå rundt 2% i oppslutning. Dette har nå takket være den tyske regjering Merkel snudd seg dithen at Pegida er en omfattende europeisk organisasjon, at Afd ligger rundt 11% i oppslutning.


Da har eliten nå fått det for seg i prominente FAZ at AfD driver fram en "neue völkische Bewegung" og utgjør kjernen i et BÛRGERKRIEGSPARTEI!!!!

Fantastisk. Men den tyske staten vet råd. Alle demonstrasjoner fra nevnte miljøer blir møtt med aggressiv vold fra noe som kaller seg "Antifa" som er en forkortelse for Antifascistisk.’


En ser av kommentarfeltene at eldre tyskere i særdeleshet påpeker at Antifa opptrer som kopier av nazismens SA.Sturmabteilungen ledet av kaptein Ernst Röhm.


Nå er det jo "in" i det korrekte journalistkorpset å komme trekkende med nazisme,men faktisk er det de færreste som har forstått noe av nazismen tilblivelseshistorie. Den utbredte norske oppfatningen var at nazismen var noe som brøytet seg fram MOT STATEN, men her allerede kommer hopperen skeivt ut fra hoppet.


Hitler var ansatt i tyske hæren, Reichswehr, som spion og agitator. Både generaler, adel og politikorps skjønte at her var et verbalt stortalent for deres revansj og interesser. Selv da han sluttet i Reichswehr, sto han på deres lønningsliste organisert av General von Epp og Kaptein Röhm. I 1923 var han i samtaler med hærsjefene Hans von Seeckt og admiral Tirpitz. Offiserene i Sturmabteilungen kom fra Frikorpsene og Reichswehr. Statens voldsapparat la til rette for Hitlerbevegelsen.


Det den tyske staten nå har, ved Bundesnachrichtendienst og Verfassungsschutz, helt åpenbart tenkt å bruke Antifa-bevegelsen som en akselererende provokatør og terrorist mot den tyske opposisjonen som skal være så innstilt på borgerkrig ifølge korrekt propaganda.


Og det er vanskelig å se at ikke den verbale krigingen som nå pågår over hele Europa ikke skulle ende opp i fysisk kriging.


Jan Hårstad


Bloggkommentarer levert av Disqus