Medienes selvskudd

Gratulerer MSM! 

(MSM er de dominerende mediene)

msm-weapons-of-mass-deception-mediajpg
MSM. Massebedrageri-våpen står det under bildet

Dere sløste bort siste smule av troverdighet da dere skulle stoppe Trump. Og det virket jo ikke!


Av Dean Parker

Kjære MSM. Hvor dum føler du deg akkurat nå?

Populærpresse, hvor dumme følere dere dere akkurat nå? Akkurat hvor flaue er dere for alle deres idiotiske historier om Donald Trump som en lakei for Kreml, som Putins agent og russisk spion? Noe jeg vet dere faktisk aldri trodde på?

Ja vel, jeg forstår, dere hadde en jobb å gjøre - og navnet på den jobben var: Få Hillary inn i Det Hvite Hus. Men se, det virket jo ikke en gang!

Dere holdt på i seks måneder med det mest oppkonstruerte, idiotiske og pinligste utklekkinger noe menneske har sett, dere har sløst bort siste smule av troverdighet dere noen gang har hatt, og det virket jo ikke en gang!

Hillary ble jo ikke president! Amerikanerne gikk i stedet ut og stemte på Donald Trump, han som dere hadde fortalt var en russisk spion!

putin-trumpjpg

Og det var ikke marxistiske professorer med lidenskap for Russland som valgte han. Det var bevæpnede, kommunisthatende Reagan-elskende gjennomsnittsamerikanere som valgte han og som viste fingeren til dere og deres surrealistiske liberalister.

I det minste burde dere ha vært en smule etiske slik at dere fortsatt kunne hatt litt verdighet tilbake. Men jeg gjetter på at dere har makt til å mene at å plukke ut og innsette den neste presidenten bare var altfor morsomt til å bare la det passere. Eller hva?

Vel, f**k you! Nyt de neste fire årene!

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Bloggkommentarer levert av Disqus