Mer Donald i Aftenposten

Borgervern

 

Mer Donald i Aftenposten


Faktisk er det sånn at det står mye mer om utviklingen i Sverige rundt om i Euro-Amerikansk presse enn det gjør i norsk. Sverige er nå like ukjent for norske avislesere som indre Mali.


Og grunnen til det er at Sverige bryter sammen. Det eneste sjikt i Sverige som ikke ser dette er den skravlende klassen, politisk som medial, og de profesjonelle godhets humanistene som har årsinntekter på over en million. (En skjønner at en har valgt feil livsvei).


Det er en lavbluss anarkistisk borgerkrig på gang i Sverige. Her drepes folk hver eneste dag, voldtekter er det ingen som bryr seg om lenger.


Grunnen til dette var at Sverige mottok i snitt 10 000 asylanter i uka i 2015 og for 2016 foreligger det tre prognoser: 70 000 eller 100 000 eller 140 000 nye! Ingen vet men en håper på det første tallet. Stanghelles yndlingsord: «håp".


Vi tar med prognosene for Tyskland med det samme: 1,1 million asylanter ankom i 2015, stipulert 500 000 kommer i 2016. Allerede nå på vinterstid er det kommet 91 000 til fortrinnsvis Tyskland. Frankrike har jo allerede en lavbluss borgerkrig på gang og nekter å ta inn flere enn 30 000.


Den første politisjef jeg merket meg som sa at Politiet ikke kan ta ansvaret for sikkerheten under en slik politikk,v ar tyske Bjørn Wendt. Han ble etterfulgt av sjefen for svensk politi nylig som sa det samme: vi kan ikke garantere borgernes sikkerhet lenger. Fullstendig ignorert i norske media.


01workbench.jpg

Science fiction borgevern?


I en hver europeisk by hvor det er rikelig med overfall,tyveri og voldtekter er det nå BORGERVERN. Hadde det ikke vært det i franske Calais,hadde byen høyst sannsynlig vært ubeboelig og ramponert. Fra Køln til Karlmar, borgervern finnes overalt. Ikke fordi borgere syns det er moro å tilbringe natta på gatene, men for å opprettholde tilnærmet siviliserte forhold.


Som ventet kommer da Aftenposten på banen idag (16 februar 2016) med nærmest en parodi på seg selv: " Nei til private borgerverngrupper". Her er det obligatorisk moralsk opprustning av typen Kardemomme By - å huffa meg, å huffa meg- tante Sofie.


family1.jpg


En leter etter en setning det går an å løfte fram og det må være denne: "Det er ene og alene politiets oppgave å håndheve ro og orden."

Det høres jo både edelt og fornuftig ut såfremt man ikke beveger seg inn på bakken: det er da mange år siden at politiet hadde noen kontroll på f.eks Oslo. Ikke i et så høyt nivå som Sverige ennå, men her der da også rikelig med knivstikking, mord og voldtekter for ikke å snakke om voldelig narkokriminalitet.


Dess høyere innvandring med medfølgende innsmuglete terrorister og kriminelle, dess mere maktesløs blir politietaten. Sånn er det jo over hele Europa, bortsett fra Visegrad-statene ledet av Victor Orban. Det dreier seg om Ungarn, Polen,Tsjekkia og Slovakia som bare har tatt opp et lite antall SYRISKE KRISTNE og derved bortfaller også behovet for borgervern.


Norge får garantert noen sjokk i 2016 når de har den politikken å holde Sverige hemmelig. Tilstanden i Sverige kan fort bli slik at de "svenske" asylantene flykter videre til Norge. Det er forbudt å forstå i Norge at Sverige går svanger med en lavintensitets borgerkrig.


Garantert kan vi bemerke til Aftenposten at med den asylpolitikk avisa og elitene bedriver,vil de tvinge fram borgervern i hver eneste norsk by.


Det hjelper overhodet ikke å skrive ledere i Tante Sofies ånd og stil. Moralisering er ikke politikk.


Jan Hårstad


Referanser til illustrasjonene finnes her, og her og her.


Bloggkommentarer levert av Disqus