Moderne bødler

Drone-varsler:


Drone-operatørene er stresset og misbruker rusmidler.


I en sjelden avsløring forteller fire anonyme droneoperatører at droneprogrammet er uregulert, virker mot sin hensikt og utføres av folk som er stresset og bruker mye rusmidler. Dette kommer fra folk som har styrt, fra et kontrollrom Arizona, USA, droner i fjerne land. Tenker en over situasjonen er den makaber, som et dataspill, men bortsett fra en ting. Det er levende mennesker og ikke data-animerte personer en dreper med et håndtrykk.


En sitter altså bak en skjerm midt inne i USA og avliver levende mennesker på ordre.


I et intervju forteller fire tidligere droneoperatører om hvordan de rutinemessig dreper uskyldige sivile og kaller det for krigere. Dette gjøres naturligvis av hensyn til opinionen - ikke av hensyn til sannheten. For sannheten er noe en skal passe seg for å våre tider, som med troen kan den flytte fjell. Derfor sitter opinionen i USA, lurt og forløyet av medieindustrien, og tror at det er fiender av USA dronene dreper.  


Sannheten er at de dreper for det meste uskyldige mennesker og terroriserer hele befolkninger.

Sannheten er at dronekrigen er en stor produsent av terrorister.

Sannheten er at dette er likvideringer uten lov og dom, og strider mot USAs grunnlov.

Sannheten er at dronekrigen er statsterror.


Det er ikke merkelig at IS rekrutterer.  Det er et resultat av vår (USAs) politikk, f.eks ved å drepe uskyldige sivile uten lov og dom ved å trykke på en knapp i kontorstolen på jobben.


Siden droneoperatørene (moderne bødler) også er mennesker som tenker og føler, forbauser det derfor ikke at de sliter med samvittigheten og døyver den med rusmidler. En må være uten følelser for ikke reagere, med de som gir ordrene, hva med dem?


Er det virkelig slik at det er psykopater som styrer politikken?Bloggkommentarer levert av Disqus