Myndighetene i USAs 9/11 versjon

Paul Craig Roberts:

Den offisielle 9/11 versjonen (altså, myndighetenes versjon som de fleste i Norge tror på, oversetter) er omtrent slik som dette:

Ledet av en skjeggete fyr fra en hule i Afghanistan koser nitten fulle og kokainrusete muslimer seg på strip-tease show før de skal møte Allah. Uten å ha for hånden mer enn lommekniver, overmanner de kabinbesetningen, passasjerene og pilotene i fire fly. 

Og uansett om de er i bakrus eller ikke, klarer de å lure verdens mest sofistikerte forsvars-system trill rundt. Uberørt av at de har glemt læreboken om «hvordan fly et jet-pssasasjerfly» i baksetet i bilen på flyplassen, mestrer de kontroller og spaker i flyene umiddelbart og får direkte-treff på to tårn og dette forårsaker at TRE kollapser fullstendig. Fysikklovene virker ikke og verden kan se med beundring på hvordan asymmetrisk skade og spredte lav-temperatur-branner forårsaker at bygninger med stålsjeletter kollapser symmetrisk gjennom sin egen masse og til farten som ved fritt fall - for første gang i historien.

Til tross for deres utspekulerte og superbe planlegging, gir de fra seg identiteten sin ved å bruke eksplosjons-sikre pass, som overlever stål-og betong- ødeleggelsene og som faller ned på toppen av alt skrotet etter tårnene, hvor de raskt blir funnet.

I mellomtiden i Washington

følger Hani Hanlour opp suksessen. Etter å ha dumpet på Cesna-fly-skolen får han utrolige evner bak kontrollene i et jetfly.

I stedet for å fly rett ned på det store taket på Pentagonbygningen, beslutter han seg for å brilliere lite grann. Han utfører en utrolig 270 graders nedover spiral og flater ut akkurat tidsnok til å treffe fasaden til Pentagon. Og dette får han til uten å ødelegge den pent opparbeidete plenen foran bygningen og med en fart som akkurat er tilstrekkelig til å unngå å bli tatt av videokameraene rundt bygningen.

Under himmelen i Pennsylvania


Noen passasjerer som er desperate etter å snakke med sine kjære før de dør, klarer med ren viljekraft å få til mobiltelefonforbindelse - noe som ellers ikke var mulig før flere år seinere.

Og hvis vi ser på det som skjer etter et heroisk forsøk av noen til å få tilbake kontrollen over Flight 93, så krasjer flyet på et jorde i Pennsylvania uten spor av hverken motorer, flykropp eller mennesker, bortsett fra de muslimske terroristenes standard hodetørkle.

Mens dette skjer


fortsetter president Bush å lese «My Pet Gout» (Geitekillingen min, overs.) til en klasse grunnskoleelever.  

I New York


takker forpakter Larry Silverstein sin Gud for sin forutseenhet. Han hadde forsikret bygningene (World Trade Center) mot terroristangrep bare seks uker tidligere.

De neokonservative er overlykkelige for å ha fått sitt nye Pearl Harbour, den nødvendige katalysator (igangsetter, oversetter) for deres allerede planlagte kriger.

Dr. Paul Craig Roberts har tidligere arbeidet i USAs finansdepartement og har vært medredaktør i Wall Street Journal. Hans siste bøker er The Failure of Laissez Faire Capitalism and Economic Dissolution of the West og How America Was Lost. 

Dette utdraget er hentet fra følgende artikkel:

http://www.unz.com/proberts/911-fourteen-years-lat...

Utdraget er oversatt av Knut Lindtner.

Bloggkommentarer levert av Disqus