Nå kommer menings-politiet

Tyver i natten.


  For at ikke verden som sådan skulle oppdage det, brukte Obama-administrasjonen selve 23 desember 2016 til å innføre et ekstremviktig prosjekt som er ment å ha universell funksjon.

  Det var: "Countering Foreign Propaganda and Disinformation Act" som igjen innebar opprettelsen av GLOBAL ENGAGEMENT CENTER som skal tre i funksjon 180 dager etterpå og ha en foreløpig prislapp på 160 millioner dollar.

fake-news-list-pressjpgDette Sannhetsministeriet skal da "coordinate With Allied nations" og retter seg mot "non-state propaganda and disinformation.»

Graden av farligheter på alternative media klassifiseres slik:

Trigger-1.
Micro-agression.
Red Light.

  Det sier seg selv at webber som: Derimot.no og Steigan.no faller innenfor disse betegnelsene og må belage seg på harde tider.

  Tyskland er iferd med å bygge opp sitt "Center of defence against disinformation" som opererer med høye straffer for webber som ikke fort nok fjerner "fake News».

    EU-president Martin Schulz og tyske justisminister Heiko Maas presser på for å få fortgang i det europeiske prosjektet som skal tre i praktisk funksjon i slutten av januar 2017.

falske-nyheter-1-520x245jpg

Dette er medier som forteller oss hva som er sant (kremt)


    Hvor alvorlig globalistene ser på dette avleses av sosialdemokraten Thomas Opperman som vil straffe webber med 500 000 Euros for "fake News».

Hva er det så som hisser globalistene mest opp?

I USA er det definitivt at alternative media lanserer en annen "narrative" fortelling om påstått russisk hacking og heller ikke hater Russland som nå trappes opp for å forberede en krig mot Russland.

I EU akkurat det samme, men i mindre raseri. Her er det valgene i 2017 som plager globalistene og de såkalte patriotiske "høyrepopulistiske" partiene eier knapt noen papiravis og kommuniserer kun med velgerne via nettet. Facebook, Google, You Tube er fullstendig i hendene på National Security Agency og det globale CIA.

I et lengre perspektiv ønsker globalistene å opprette Internett ID-sertifikat, chips implantert i barna og "facial recognition" når man har satt opp hundre millioner overvåkningskameraer på all verdens flyplasser og jernbanestasjoner.

batman-echolocation-surveillance-wall-thingjpg  De eneste media i verden som skriver om den slags er alternative media og globalistmedias hovedoppgave er at folk flest overhodet ikke skal forstå bæret av hva som foregår.


  For at dette ikke skal være en løs påstand anbefaler jeg lesning av Frank Rossavik i Aftenposten som naturligvis er Ja til Nato og EU, og som leverer "Fake News" på løpende bånd.

  Selv om det ikke finnes noe bevis for russisk hacking i Demokratenes webber, hevder Rossavik at han tror det fordi "saken passer i mitt bilde av Putins Russland."(31 des 2016)
 
3 januar 2017 har han fått det for seg at det er EU-populistpartiene : "De legger generelt alt av uavhengige medier og politiske motstandere for hat, noe som i seg selv svekker demokratiet.»

  Fakta er omvendt. Knapt noen har vært så hatske mot Pegida/AFD som de tyske sosialdemokratene hvorfra AFD i Sachsen-Anhalt og Berlin tok stemmer fra dem. De mest gruelige beskyldninger og rasisme og nazisme hagler over AFD fra alle de "uavhengige" media som er eid av de store globalistkonsernene. Bertelsmann/Springer.

  Opposisjonen i Tyskland eier ingen media i det hele tatt bortsett fra nettet. Og når det gjelder vold: Merkels Jugendsoldaten, dvs voldsvenstre fra AntiFa, har fritt fram for å rasere kontorer, biler og demonstrasjoner tilhørende AFD.

tumblr_static_tumblr_static__640jpg

"Voldsvenstre" eller AntiFa  Det norske "venstre" erklærer nå åpent at de står for en slags "venstreglobalisme" og derfor vil vi få se at når Norge oppretter sin avdeling for bekjempelse av ukorrekte synspunkter, så vil denne høyst sannsynlig bli fylt opp av folk fra globalisme light.
 
Hold deg våken med andre ord.

Jan Hårstad

Bloggkommentarer levert av Disqus