Når media pynter på virkeligheten

Ukorrekte nyheter

 

haarstad.jpg

Jan Hårstad har skrevet denne artikkelen

 

Det er jo krise i norsk presse, leser vi. Synkende opplagstall, oppsigelser, nedleggelser ,etc.


Til dette fenomenet har jeg følgende anbefaling, gratis konsulentvirksomhet. For hvert problem som dukker opp i Norge nå, hyres det inn en konsulentgruppe som skal ha 1 eller 2 millioner for å servere selvfølgeligheter.


Det er jo en sak vi har tatt opp lenge. De offisielle media med sin maniske tro på new world orders multikultur- globalisme, presenterer et nyhetsbilde som skal bygge opp under denne utopien.


Selv tungnemme folk begynner å forstå dette og hvem i all verden orker å lese Marie Simonsen, Martine Aurdal og Marthe Michelet i Dagbladet? Forstår ikke styret der at leserne kan ikke leve på denne maten i årevis? Avisa vil bli nedlagt.


Når jeg idag leser om hendelsene i Calais og Paris tenker jeg: montro om noen media i Norge vil lage noe på dette ikveld? Eller drapene i Gøteborg i vårt hemmeligholdte naboland? Vi får se utover kvelden.

 

3048f0a100000578-3404695-image-a-17_1453112894673.jpg

Utsnitt av "Calais-jungelen"


Allment: hele Europa er nå truet av en underjordisk politisk lava som utover året kommer til å sprute opp i ild og vold. "Sjokk" vil media da skrive, sjokk, sjokk. Men det er slett ingenting å sjokkeres over, edruelige forfattere (Jean Raspail) og skribenter har da varslet dette i tiår.


Søndag var det kineserne i StorParis som tok til Place de la Republic for å protestere mot overfallet og drapet på Zhang Chaolin, 49 år, som ble ranet av tre og døde. Det å overfalle kineserbutikker er nå en trend. I 2015 var det 35 ran, i 2016: 105. Kineserne i Frankrike mener at staten ikke gir dem seriøs beskyttelse.

 

manifestation_aubervilliers_chinois_agresse_0.jpg

Chinesere som demonstrerer i Frankrike


I Calais-regionen (se BBC-nyheter) er nå bønder på traktorer og trailerfolket samt beboerne i NordFrankrike, på veier og gater. Borgermester i Calais, Natacha Bouchart, sier på tv for tusende gang: Dette med "Jungelen" går ikke lenger. De 9000 som er samlet i teltbyen gjør hele regionen ubeboelig, for ikke å snakke om tilstanden ved Kanaltunellen og Ferjeterminalen.


Og Sarkozy, som har store politikerlepper og tar mål av seg til å bli Frankrikes Donald Trump, blåste seg opp: "England må ta inn de 9000 i Jungelen". Fortsetter han sånn inn i 2017, blir det brudd i de diplomatiske forbindelsene mellom England og Frankrike.


Som ventet polariseres tysk politikk i et høyt tempo. Alternative für Deutschland rykker fram tiltross for at HELE politikerkorpset og hele pressen framstiller dem som rasister, idioter og sogar nazister. Her sier talsmann for De Grønne, Daniel Mack: "Mecklenburg-Vorpommern er den dummeste region i Tyskland." Saklig kommentar.

 

2013-02-27_daniel_mack_-_2915.jpg

Daniel Mach


Akkurat samme type språk brukes nå både i Italia, Bulgaria, Hellas. OG SVERIGE.

 

En kan si det slik at de nevnte landene er litt eksotiske for norske tv-tittere, men selv Sverige som om dagen i mange regioner ligner Beirut og Chicago, er ikke viet interesse i norske media. Eller omvendt? Parolen er vel: vi må for guds skyld ikke la noe sive ut fra Sverige for da kan norskingene få feilaktige tanker.


Som hun som var ansvarlig for voldtektsavdelingen i norsk politi sa: jeg vil ikke ut med tallene for det kan skremme folk.


Hvis avisene vil ha flere lesere skal de bare begynne å skrive om forbudte nyheter. Det er et enormt marked for sann og faktisk informasjon. Spesielt i broderlandene.

 

Bare prøv. Gratis dette.


Jan Hårstad.


Bloggkommentarer levert av Disqus