Ny 180° vending av Trump

Denne saken illustrerer flere forhold. Omtrent ingenting av det som står under er korrekt etter min mening, bortsett fra at Trump skifter politisk kurs. Det forteller litt om svakheten til antiwar.com som artikkelen er hentet fra. Nettstedet refererer til det som skjer ifølge mediene. Riktignok har antiwar.com egne analyser, men denne historien illustrerer hvor vanskelig det blir bare å analysere politikeres ord og formuleringer.


magmacharacteristicstypessourcesandevolutionjpg
På samme måte som det er umulig å forstå en vulkan ved bare å analysere det som viser seg på overflaten er det å analysere politikeres ord og formuleringer. Det er prosessene vi ikke ser som er de viktigst.

Realitetene er naturligvis at Trump visste utmerket godt hva han sa under valgkampen og at han visste langt mer om NATO enn det som fremgår her. Og realiteten er at det er NATO som er hovedsponsoren for dagens terrorisme og derfor ikke kan bekjempe den. 

Og den viktigste realiteten er at de skjulte kreftene i USA som aldri er på valg, "The Deep State" nå har temmet Trump som er tvunget til en kuvending i forhold til det han sa under valgkampen. USAs befolkning har bare seg selv å stole på - ikke en mulitmilliardær i lommen på det militærindustrielle komplekset.

Knut Lindtner


trump_1jpg


Trump: Jeg visste ikke mye om NATO da jeg sa at NATO er foreldet.


Insisterer på at han var «ny i politikken».


Av Jason Ditz.


Han holder fortsatt på å forklare hvorfor han sa at NATO var «foreldet» under presidentkampanjen i 2016, en uttalelse andre NATO-ledere klaget over. Men president Trump har sagt i et intervju at han faktisk ikke visste mye om hva NATO var da.


Trump sier at første gang han ble spurt om NATO var på CNN, og at han var uforberedt fordi «han ikke satt i regjeringen» og aldri hadde lært noe om hva NATO var. Han sa at ingen noensinne hadde spurt han om NATO mens han drev og bygget seg opp.


Trump sa at han regnet med at NTO var foreldet fordi de ikke kjempet mot terrorisme, av den grunn at «da de grunnla NATO fantes det ikke noe slikt som terrorisme». Det er naturligvis ikke sant, men det bekrefter det synet at han stort sett ikke visste noe.


isis-shooting-syriajpg
IS og Al-Qaida er NATOs leiesoldater. Ruset  ideologisk og finansiert av  Saudi-Arabia og Qatar, utstyrt, trent og organisert av NATO-land, særlig USA, Storbritannia og Tyrkia. Det er ikke lenger politisk mulig for USA å drive krigene sine med egne borgere.


Trump har gått med på at NATO ikke er foreldet lenger. Ikke fordi han har lært noe, men fordi han hadde hørt at snakket hans om terrorisme var meningsløst. Og derfor forandret han politikken til å fokusere på terrorisme.


Dette viser heller at han nå trekke tilbake påstanden om ‘foreldelse’ mer enn at det viser hvor lite han visste, og fortsatt vet, om NATO.


Oversettelse, bilder m/tekst Knut Lindtner


Tilbake til Forsiden

Bloggkommentarer levert av Disqus