Ny krig i den gamle

Nå starter en ny krig inne i den gamle

Iran har annonsert at støtten til Syria vil være ubegrenset.

Som vi har meldt tidligere vil Iran nå gå inn med sterk støtte til den syriske regjeringen. De siste ukene har de vurdert situasjonen på bakken og gjort forberedelser til en større militær offensiv.

Ifølge "Veterans Today" ved  Gordon Duff  and  Nahed al Husaini som begge befinner seg i Damaskus, er deres informasjon helt eksklusiv og vil ikke bli gitt andre steder. De hevder at det de bringer av informasjon bare gies til dem. Her er det de forteller:

Forsterkninger fra Irak og Iran ankommer i disse dager Damaskus og utplasseres nå. Bare en liten del foreligger enda.

Tropper flyttes for å sloss i Idlib nær den Tyrkiske grensen. Deres oppgave vil være å frigjøre Idlib og Jisr al Shougour. Ryktene om at disse skulle ha vært brukt i forsvaret av Damaskus er falske.

De skal møte styrkene til Al-Nusra og Fateh hæren.

Den neste utplasseringen vil være fra Hizbullah i Irak og Mahdi-styrkene. de er akkurat nå involvert i trefninger inne i Irak nær Ramadi og over store deler av Anbar-provinsen i Irak.

Russerne forsyner troppene nå med bakke til bakke-raketter og annet avansert utstyr. Russerne sender ikke teknikere eller tropper. De krever betaling for utstyret.

Iranske stryker er ennå ikke utplassert, men klargjort. det er den republikanske garden og Al Quds. Antall vil bli meldt fra om i nærmeste framtid.

En tredje operasjon utenom Idlib og Palmyra vil bli rettet mot Qualamon.

En fjerde operasjon vil starte fra Damaskus mot den Jordanske grensa. IS vil bli drevet over grensa hvor det forventes at de vil prøve å styrte den jordanske regjeringen. Det er generell enighet om at kong Abdullah sannsynligvis vil ende opp i et hus på den franske rivieraen.

Meldingen er at Damaskus faller når Teheran faller.

Enhver får tenke sitt om dette er sant eller ikke, men det vil altså ikke vare lenge før vi får vite om dette er tomme trusler eller realiteter.

Artikkelen baserer seg på dette: http://www.veteranstoday.com/2015/06/04/vt-exclusi...

Bloggkommentarer levert av Disqus