Og nå kommer bekreftelsen

Slik Thierry Meyssan har antydet i egen artikkel og som vi skrev om på denne bloggen, har Tyrkia vært under betydelig press for å kansellere gassrørledningavtalen med Russland. I en egen artikkel som vi nettopp har offentliggjort her på bloggen skrev Thierry Meyssan følgende:

Siden Erdogans personlige tilknytning nå er fastslått gjennom det tyrkiske rettsapparatet, er det ikke lenger noen tvil om han er lederen for IS. Det er mange ting som peker i den retningen. Det var derfor Obama ringte til han den 22.juli og fremførte noen direkte trusler. Ifølge Meyssans informasjon truet han med at han sammen med Storbritannias statsminister ville foreslå eksklusjon av Tyrkia fra NATO. Dette ville i så fall innebære borgerkrig og deling av Tyrkia i to stater såfremt ikke Tyrkia umiddelbart: 

avsluttet gassavtalen med Russland 

sluttet seg til anti-IS-koalisjonen

http://www.voltairenet.org/article188307.html

Det som fremkommer nå fra Russland er at avtalen om den inngåtte gassrørledningen er suspendert på ubestemt tid, fra Tyrkisk side. Tyrkerne antyder at det er uenighet om betalingen som ligger til grunn. Hva som er sant får enhver tro som de vil. Jeg for min del har lenge tenkt at denne avtalen er en avtale som er i strid med USAs strategiske interesser og er av den grunn overhode ikke forbauset over dette.

http://www.voltairenet.org/article188382.html

Bloggkommentarer levert av Disqus