Oswald Spenglers aktualitet

Om Europas sammenbrudd.


Med en stor ryggsekk var jeg da i Oslo sentrum 1 des 2015 for å handle julegaver. Da jeg kom til Tanum på Karl Johan,hadde jeg tenkt å få plassert tunge sekken bak betalingsdisken, men der var det mye folk og jeg satte sekken i en krok.

Da jeg etter noen minutter skulle betale,var det tre karer som var iferd med å undersøke innholdet i sekken. "Sånt går ikke lenger" sa en. "Du må ta kontakt med personalet". Jeg ba om unnskyldning mange ganger og innrømmet min dumhet.

Poenget er: atmosfæren av europeisk terrorangst har også kommet til Norge med full styrke.


Oswald Spengler (1880-1936) var definitivt en av de aller største historie-filosofiske tenkerne Europa har frambrakt. Hans oppfatning av historien var at en sivilisasjon, en statskultur, opplevde sin vekst, sitt høydepunkt, for deretter å gå til grunne i forfall.


Denne tankegangen går på tvers av det som har vært dominerende norsk filosofi og er det fremdeles. Nemlig at historien beveger seg linjært framover med vekst, velstand og mere demokrati inn i evigheten. Ja, selv de mest åpenbare aggressive imperialistiske kriger blir innen denne statsfilosofien utlagt som fredsskapende virksomhet mot høyere sivilisasjon.


Den norske eliten syns det var strålende med globalisering av Europa og verden. De gikk med hud og hår inn for politisk korrekt multikulturell globalisering og mente ( og mener) at dette ville bringe verden opp på nok et høyere trinn av sivilisasjon.

Alt som skjer nå utlegges av globalistmedia i Norge som fødselsproblemer for den nye multikulturelle sivilisasjonen som vi får beskjed om å holde oss positive og kjærlige til. Nå klager absolutt alle globalistmedia over hele Europa over at folk ikke kjøper avisene deres lenger og journalister sparkes overalt. Kjempekrise for politisk korrekt virkelighetsoppfatning.


Grunnen til dette er at folk ikke lenger tror på globalistmedia og kaller den «Lügenpresse". Representanter for disse er ikke velkomne i møter eller demonstrasjoner lenger. Motangrepet blir da å temme sosiale media som allerede har begynt med Facebook og arrestasjoner/rettssaker av ukorrekte bloggere. «Hatespeach".


Situasjonen er spenglersk og bare de færreste vil innse det. Desperasjonen hersker innen hele det politiske globalistkorpset og kommisarene i EU foretar seg sjakktrekk som bare vil gjøre vondt verre og føre til borgerkrig og undergang.


Det er nesten sånn at man må gjøre eliten i Norge oppmerksom på at det finnes et land som heter Sverige, men der er utviklingen så fryktelig at ingen tør skrive om den. Nei, da er det bedre å skrive litt om Frankrike som dog er et stykke unna. Der har nå politiet siden 14 desember foretatt rundt 2000 razziaer og fant da 320 skytevåpen,derav 30 regelrette krigsvåpen. Enda er det de som hevder at det er galskap å snakke om væpnet Jihad i Europa.


Men til Sverige - det fullstendig ukjente landet i norske media. En skal ha nerver av stål for å lese om volden i Sverige. Her er det da to flyktninger som lager mordbrann på et mottak i Boden, voldtekter er hverdagshendelser, skuddveksling i storbyene likeså. Myndigheten för samhällesskydd och beredskap sender ut meldinger hver fjortende dag som kan skjæres ned til det følgende: dette går ikke lenger.


Sverige tok inn 150 000 immigranter i 2015. Av disse er 14 000 forsvunnet. Sikkerhetspolitiet jager 500 profesjonelle Jihadister som også har "gått under jorda". Sveriges regjering innbiller seg at de skal få sendt 50 000 "svenske" flyktninger til Tyskland!!! samt at de skal få økonomisk bidrag!!!


I de siste forhandlingene mellom den islamo-fascistiske staten Nato-Tyrkia, godtok EU at i 2016 skal det komme 500 000 nye flyktninger til Europa. Makedonia bygger gjerde mot Hellas slik at selv konservative spaltister der nå skriver at landet blir "en konsentrasjonsleir for illegal innvandring.»


Etter at antallet over Storskog roet seg litt ned i vinterkulde, har det oppstått en noe avslappet stemning i regjeringen som bare har 30 000 å sysle med i øyeblikket. Noen syns det var ufint av meg å karakterisere politikken deres som "ubegavet søl", men det vi hittil har sett av "overraskelser","uventete hendelser", etc blir som ingenting mot det som forestår i 2016. Det kommer planlagt en halv million til i EU-Tyrkia avtalen og Sverige bryter sammen som om de var tatt ut av Oswald Spenglers Gesammelte Werke. Å innbille noe edru menneske at ikke Norge vil bli brutalt rammet av dette er det bare globalistpressen som kan servere.


Konklusjon fra meg til leserne: ta de nødvendige forholdsregler. Jeg vil ikke si mer spesifisert for det er haram nå. Vi har å holde oss til Koranen.


Jan Hårstad


Bloggkommentarer levert av Disqus