​Sammenbruddet for EU

 Globalistene i Norge.


Tiltross for at det norske folk i to folkeavstemninger sa Nei til EU, fortsatte de storborgerlige og globalistene i Norge å tilrettelegge nasjonen som et EU-land. Takket være den situasjonen at Staten hadde oljepenger til spredning, oppdaget verken Ola eller Kari at et stort omlegg av Norge var på gang. På tvers av deres nei-valg.

Nå er det slik at toppolitikerne i EU på rekke og rad sier at EU ser ut til å gå i oppløsning.Det er et snilt ordvalg. Jeg vil heller si at EU går mot kaos og borgerkrig for alle antagonistiske fronter ruster seg.

Over absolutt hele Europa er det nå demonstrasjoner for flyktninge-globalismen og mot den. Og her leser vi i tysk presse idag at det såkalte "Antifa Netzwerk" holder møter hvis tema er "Nødvendigheten av å bygge terrorgrupper på venstresida." Die Notwendigkeit für terroristischen Gruppierungen innerhalb der Linken.

Rote Arme Fraktion (Baader-Meinhof-gruppa) har gjenoppstått som RAF 4.0 og denne har sendt ut skriv om at 10 statsadvokater,10 dommere og 10 politifolk som likvideres i nær framtid.

Ut fra alle erfaringer fra tysk historie i moderne tid,vil det være slik at Bundesnachrichtensdiensts innlandsavdelinger (BND) sender flust opp av agenter inn i disse miljøene og forsøker å bruke dem til sine formål. På 70-tallet ble dette kalt "spenningens strategi».

En slipper løs uhyrlige saker av terror og vold hvis målsetting skal være at publikum i stort skriker på mere overvåkning, mere politi, flere militære etc etc. Bologna-terroren i Italia var modellen for dette på 70-tallet.

I Norge er nå den offisielle medialinja den at alt er som normalt og vanlig i EU og nyheter som viser til at Europa står på hodet av interne konflikter, vold og demonstrasjoner i hver krik og krok, holdes tilbake. Tyskland hadde i september 1380 episoder av vold relatert til flyktningestrømmen.

At Tyskland har satt igang 6000 Bundeswehr-soldater til å ivareta sikkerheten i Tyskland vil naturligvis få avgjørende konsekvenser for oppløsningen av EU,for da kan både Kroatia,Serbia,Ungarn og Polen, etc, etc gjøre akkurat det samme med høyrisiko for at disse tradisjonelt fiendtlige statene begynner å krige mot hverandre, noe som selv Merkel bekymret seg for forleden.

Det globalistiske EU-borgerskapet i Norge jobber via sine media på spreng for at det norske folk ikke skal forstå noe av det som skjer i Europa selv om hendelsene der snart vil komme som tsunamier også over oss her oppe.

Etter mitt skjønn er dette noe av det tristeste og mest uansvarlige ved dagens norske elite.Og det finnes absolutt ikke noe miljø som systematisk driver med fakta-samling om hva som foregår der ute. "Venstresida" med sin akademiske middelklasse er "globalisme light."

kilde: metropolico.org

Jan Hårstad

Bloggkommentarer levert av Disqus