​Schengens død

Små bemerkninger


Panikken har tatt politikerkastene i Europa og grensene stenges nå i full fart og passkontroll innføres. Som i Frankrike har man i Tyskland og Østerrike funnet det nødvendig å sende ut hæren til å få kontroll; 4000 tyske soldater og 2200 østerrikske patruljerer grenser og jernbanestasjoner.

Nå vet jo jeg meget godt at media i vestverdenen er reklameinstitusjoner for globalisering og multikultur, jeg gidder ikke å hisse meg opp over hvor ekstremt norske media opptrer om dagen. Det har de også gjort under hele Syriakrigen, et PR-byrå for Jihad-Nato alliansen.

Arkivet kan bevise at for lenge siden har jeg skrevet at konfliktene i Midtøsten vil bli utspilt også i EU når partene får forberedt og væpnet seg. Men dette interesserer ikke norsk presse.Store gateslag har nettopp forekommet i Stockholm, Berlin, Frankfurt, Bielfeld,og Remscheid mellom kurdere og tyrkere, i Dresden mellom afghanere og syrere.

Det naive norske folk tror kanskje det at militariseringen av Europa bare er en forbigående hendelse,men der tar de feil som i så mangt annet. Det som kommer til å særkjenne statene i Europa framover er nettopp utviklingen av militær- og overvåkningsstater. 1 million flyktninger i Tyskland må jo betales av noen. Det kan bety høyere skatter,senking av levestandard og angrep på folkets sosiale og demokratiske rettigheter.

Kapitalens globalister og den multikulturelle "venstresida" vil alliere seg for å innføre den politiske korrekthetens diktatur.De er allerede godt igang.

Norske media forsøker å framstille det slik at det tyske folk bifalt kanzler Merkels flyktningepolitikk, men faktum er at verken Riksdagen eller folket fikk sagt noe om den i åpen debatt. Merkel oppfattes nå av mange tyskere som "Hippie-Mutti" som har gått fullstendig fra forstanden. Østerrike,Ungarn og Hellas er som tikkende bomber.

Men hva som vil destabilisere EU ytterligere er at Tyskland og Frankrike legger om politikken overfor Russland når det gjelder både Ukraina og Syria. Her er de fullstendig på kollisjonskurs med USA og samarbeidet mellom tyske utenriksminister Steinmeier og russiske ditto,Lavrov, skal være meget godt.

Dette er USAa mareritt nr. 1. At Berlin og Paris drar EU ut sanksjons og krigspolitikken mot Russland. For etter at denne nå har vart en tid,oppdager EU-stater at de taper økonomisk på den. Og resultatet har vært at Russland bygget opp en mektig økonomisk og militær allianse med Kina som absolutt ikke var ønsket i USA. Der så man heller til en politikk som skapte fiendskap mellom Moskva og Beijing.

Vi går inn i en periode med voldsomme rystelser i internasjonal og europeisk politikk. Den store akilleshælen i norsk politisk tenkning er at eliten følger USAs krigspolitikk i tykt og tynnt og våger ikke framføre selvstendig kritisk tenkning.

Jan Hårstad

Bloggkommentarer levert av Disqus