Sivilisasjonsbrudd og overvåkning

Tyskland rystet


Den offisielle mainstream pressen i Tyskland ville jo helst ikke skrive så mye om sexovergrepene i Køln, men etter at saken ble omtalt i verdenspressen, måtte alle kort legges på bordet. Det viste seg at akkurat de samme tingene fant sted i Stuttgart, Bielfeld, Frankfurt, Düsseldorf og Berlin om enn i mindre skala enn i Køln.


Reaksjonene er som følger: Justisminister Heiko Maas fra SPD raser og kaller det et "ZIVILISATIONSBRUCH" uten å redegjøre for hvilken sivilisasjon han snakker om. Det er jo miljøer og partier som Pegida og Alternative für Deutschland som i årevis har redegjort for at arabisk og afrikansk klan og stammesamfunn tilhører en helt annen sivilisasjon enn den europeiske.


Men dette er fremdeles fullstendig ukorrekte forbudte tanker selv om det blir som en reprise av H.C.Andersens eventyr om at Keiseren har ikke klær på seg. Selv om det er sant må man ikke si det. Av barn og fulle folk, sier det norske ordtaket.


Da får vi følgende reaksjon fra det offisielle SPD (sosialdemokrati som er med i regjeringen) ved Eva Høgl at Verfassungsschutz (Overvåkningsmyndigheter) må få større penger og rom til å overvåke de kriminelle i Pegida og AfD. Det er åpenbart deres skyld at politiet ikke lenger har noen kontroll på tredje-verden-invasjonen i Tyskland.


Og fra Merkels kontor heter det at sexvolden forlanger et hardt svar fra rettsstaten. (harten Antwort des Rechtstaats verlangen) Hvordan i all verden har hun tenkt å gjøre det? Bure inne 200 sexforbrytere vil jo bare bli oppfattet som en provokasjon mot araber-afrikanerne og helle mer bensin på bålet.


Andre politisk korrekte, gjerne fra feministbevegelsen også, kommer med den gode ideen om å gjøre slutt med MINISKJØRTET akkurat som om det skulle spille noen som helst rolle.En må bare slå fast at globalister og politisk korrekte har gjort en kjempejobb med å hjernevaske den yngre generasjonen til komplett virkelighetsfjern tenkning.


shannon-james-celebrity-students-short-skirts.jpg

Noen mener at miniskjørtet må vekk for ikke å friste enkelte menn.


De som imidlertid har næringsvett i særklasse er EU-toppene som nå i 2016 får oppgang i lønna:


President Juncker får nå 31 273 Euro i måneden, de syv visepresidentene får 27 953 Euro i månden. I land som Hellas sulter og fryser pensjonister under den sosialdemokratiske regjeringen Syriza.Dette er da det nye siviliserte og demokratiske EU.


Enhver tysk familie har familiemedlemmer som har omkommet på slagmarken i store imperialistiske kriger. Motvilje mot et militarisert og krigersk aktivt Tyskland er massivt i landet - kanskje den mest pasifistiske befolkning i Europa.


41uwlcsie6l._sx342_.jpg

Men spørsmålet er om denne flotte drakten er bedre enn et miniskjørt.


Ikke desto mindre er nå den politiske eliten i landet i full gang med å militarisere Tyskland til å bli en sentral spiller i Midtøsten. 4 Tornado-fly er utplassert i Tyrkia og en fregatt med 1200 soldater er på plass for bakkeoppdrag i Syria.


I alt hva den globalistiske og militaristiske eliten i Tyskland nå gjør, kommer de på kollisjonskurs med utbredte folkemeninger. Jeg skrev for kort tid siden at på en skala på 6 av spenninger, befant Tyskland seg på 3. Dette tror jeg må justere: Militariseringen, masseinnvanndringen og sexvolden, beveger seg mot fase 4.


Ingen skulle trodd dette i januar 2015, men Tyskland utvikler seg til å bli en kruttønne. Keep fasten seat belts.


Jan Hårstad


Bloggkommentarer levert av Disqus