Skal vi bure dem inne?

"Skal vi sette dem i fengsel?"

 

Humor så lenge som mulig.


EU-kommisjonen har sendt ut de frykteligste trusler mot Visegrad-statene Tsjekkia,Ungarn,Polen og Slovenia fordi disse nekter å bøye seg for fordelingskvoten av flyktninger allerede i EU. Disse statene skal straffes med skyhøye bøter og jeg leser jo tallene, men hvis disse skulle realiseres i praksis, ville disse halvfattige landene være bankerotte.


Denne utpressingen må være en aprilspøk, sier politikerne der. Men det er visst ikke det og forteller bare om hvor tynnslitte nervene er i Brüssel. Og kommissariatet raser også mot den østerrikske befolkningen som har vært så uforskammete at de stemte på FPØ,som er søsterparti til Alternative für Deutschland som nå der haler innpå sosialdemokratene.


Ikke stem på FPØ i andre valgomgang 22 mai,tordner kommissar Martin Schulz om dagen.


Det morsomste som ble sagt om fordelingskvoten kom fra bulgarske statsminister Borisow som spurte: mener kommisjonen at vi skal sette vår kvote av flyktninger i fengsel, for de vil jo ikke være her? De vil de Sverige, Luxemburg og Sveits. Intet svar på dette.

 

serbia-bulgaria-cvetkovic-borisov-visit-a-lpet-stor-sy0238a5.jpg

Statsminister i Bulgaria, Boǐko Borisov


Alternative für Deutschland holdt partikongress i messehallen i Stuttgart for en uke siden og interesserte kan se videor på You Tube av denne spektakulære dagen. Hele bataljoner av politifolk,1000 voldsAntifa i sammenstøt, delegater som listet seg inn i hallen.


Det endelige partiprogrammet fikk overskriften: "Islam gehørt nicht zu Deutschland.»


Men Antifa har dyktige hackere og fikk ut navnene på 2000 medlemmer av AFD som de la ut på bloggen: linksunten.indymedia.org hvor det ramlet inn med kommentarer om at disse 2000 burde fjernes fra jordens overflate. Ja. Elimineres.

 

1449898684448_1.jpg

Bilder fra en antifa-demonstrasjon


I Ørebro denne helgen holder svenske Vensterpartiet sin partikongress og der er det en fraksjon som jobber med at ett av Sveriges største partier, Sverigedemokratene, skal "førhindras att delta i valen". "Det måste gå att få ett stopp på detta samhällsomstørtande som finns i deras kølvatten." Skriver kommunister!!!


Og innom det svenskene kaller "hatvänstern" oppfordres det til å drepe folk som er imot multikulturglobaliseringen og to journalister fra bloggen Avpixlat (se),Sahlstrøm og Sjunnesson står øverst på trussellista.


Enhver må jo forstå at en periode med verbale drapstrusler vil bli etterfulgt av reelle drap når modningen er ferdig.

 

En polsk journalist, Konrad Stachnio, spør om EU-kommisjonen vet hva de gjør når de skal gi Ukraina og Kosovo - borgerne Visa-fri adgang til EU. Vet man ikke, spør han, at disse landene fullstendig er i hendene på organisert kriminalitet og organisert nazisme og organisert Jihad? Det er Europas Midtøsten. Han advarer.


En av de store eldre litterære personlighetene i Tyskland,Rolf Hochhuth, har skrevet en artikkel om hvor vanvittig det er at Pentagon bestemmer tysk militærpolitikk og driver og lagrer 40 nye atomraketter i hjerte av Tyskland,Büschel ved Frankfurt.


Mannen med minner fra andre verdenskrig, finner det avsindig at den tyske Bundeswehr nå holder militærøvelser 18 mil fra St.Petersburg og 100 meter fra Russlandsgrensa ved elva Narva. Han karakteriserer dette som amerikansk BEFEHLSGEWALT (befalingsdirektiv) som ikke kan føre til noe annet enn en ny tysk tragedie. Utvilsomt skaffer det den eldre herre mange søvnløse netter.

Den eneste staten i Nato som vil ha en krig mot Russland er USA. Og det blir det.


Jan Hårstad

Bloggkommentarer levert av Disqus