Sterke krefter vil stoppe Brexit

Nå blir det «fargerevolusjon»i Storbritannia - Soros vil stoppe Brexit.


av Nick Griffin

Nicholas John «Nick» Griffin (født 1. mars 1959 i Barnet) er en britisk politiker, formann for British National Party og var medlem av Europaparlamentet som representant for Nordvest-England fra 2009 til 2014.

Han er utdannet jurist fra University of Cambridge med æresgrad av andre klasse. Han er også tidligere amatørbokser. (Fra Wikipedia)

 

nick-griffin.jpg

Nicholas John «Nick» Griffin 

Befolkningen er Storbritannia vil bli det neste offer for en «fargerevolusjon» - taktikken som blir brukt av Washington og Brüssel mot demokratisk valgte regjeringer - fra Serbia til Syria, fra Ukraina til Brasil.  Kun få dager etter den britiske folkeavstemningen - totalt overraskende (inkludert forfatterens) grasrot-beslutning om å trosse the Establishments mobbing og med utsending av bølger av MSM-propaganda for å stemme for Brexit.  Men globalistenes mottrekk er allerede klart.


Først et samordnet angrep på pundet og ledende aksjer for å skape et finansielt press, og slik selvoppfylle og rettferdiggjøre profetiene om mørke og undergang fra den beseirede Remain-leiren.

 

gold-coins-stock-market-investment-dollarphotoclub_50775754.jpg

Det vil skje et samordnet angrep på pundet og ledende aksjer, noe som er meget risikabelt fordi all kapital flyter i et globalt pengehav og virkningen av slike tiltak kan vanskelig beregnes.


For det andre, et massivt psykologisk press organisert av «samfunnsorganisasjoner», som Avaaz, maskert som en protest  fra grasrota i sosiale medier, men som i virkeligheten er grunnlagt av Foundations - finansiert av George Soros.  Spydspissen i denne propaganda-kampanjen er underskriftskampanjen for en ny folkeavstemning.  Den har allerede passert tre millioner underskrifter, selv om titusener av falske signaturer har blitt avslørt og fjernet.

 

7544268-3x2-340x227.jpg

Underskriftaksjonen for ny folkeavstemning er allerde i gang. Her er det ikke særlig respekt for demokratiet.


For det tredje - bruken av andre «samfunnsgrupper», som SumOfUs-ene og 38 Degrees, som gjennomførte stadige meningsmålinger, der «progressiv» folkemening kom med hvordan angrep på Brexit ville være mest effektive.  Dette er en nøkkelteknikk som brukes i treningskurs i «fargerevolusjonens», skapt etter forslag fra Gene Sharp og nå  forbedret av John Carlane.  Han er en liberal globalist, tidligere offiser i den britiske hæren og som nå er blitt leder for Peace Education og Training Repository. 


For det fjerde - mobiliseringen av folkemengder med sinte og klart voldslystne tendenser i London og andre større byer.  Selv om mange fra den britiske venstresiden slåss for Brexit, med kommunist- og anarkistflagg var ute på gatene, var de antatt å forsvare etniske minoriteter (der mange faktisk stemte sammen med den innfødte arbeiderklassens motpart til Brexit). Men de har allerede blitt innblandet i angrep på kjente eller antatte tilhengere av Brexit.

 

macedonia1_2z53dkh4g5cnsdtpd8i.jpg

Her et Soros-inspirert forsøk på fargerevolusjon i Makedonia


For det femte - CIA og den liberale eliten hadde et propaganda-korps av kjøpte-og-betalte journalister som lyver og vrir på alt for å utnytte det som er nevnt her.  Målet er å skremme «myke» Brexit-stemmegivere til å forandre mening, og å bygge opp en bevegelse for at et ventet valg til høsten skal bli en ny folkeavstemming.


 Hensikten med denne politiske hybridkrigen mot det britiske flertallet er å avspore hele Brexit- prossessen, og beholde Storbritannia i EU (eller iallfall få det å gå ut til å etterlate slikt kaos at ingen andre land tør gjøre det samme).  Dette forklarer hvorfor statsminister Cameron allerede har brutt det  løftet han gav i løpet av folkeavstemmingen, at hvis det gikk mot utmelding, ville han øyeblikkelig sette i verk artikkel 50 i Lisboa-traktaten for å sette i gang utmeldingen.  Nå er det   helt åpenlyst at den eurofile eliten absolutt ikke vil la en mindre ulempe som en demokratisk vilje hos det britiske folket  forstyrre prosessen med « en enda sterkere union», eller den geografiske «nødvendigheten» det er å beholde EU samlet for å forsterke konfrontasjonen mot Russland.

 

colour_revolution_bulgaria_2013.jpg

Og her fra Bulgaria i 2013


I forkant av torsdagens avstemming, hadde den Brüssel-styrte leiren satte i verk alle sine muligheter til å stanse resultatet slik det ble, fra mangfoldige bedragere til den hensynsløse utnyttelsen av mordet på Jo Cox, for å sikre et manipulert, men udiskutabelt Remain.


Til tross for at kampanjen ikke slo til, vil et høyrøstet mindretall av den harde kjerne eurofile, ledet av den konservative adelsmannen Lord Heseltine og «moderate» Labour og liberaldemokratiske parlamentsmedlemmer, som David Lammy og Tim Farron, ikke akseptere resultatet av folkeavstemningen.


I stedet prøver de desperat å gi den liberale elite nerve og selvtillit nok til å gå inn for den største oppvisning av arroganse uten like - de vil nekte det britiske folket retten til å få gjennomført Brexit -avgjørelsen.  Vil de klare dette?  Eller vil reaksjonen fra vanlige folk være så rasende når de oppdager hva som foregår at de vil overbevise de eurofile at det digre hullet de allerede har gravd er så stort at det er på tide å slutte å grave?  Jeg vet ikke, jeg simpelthen vet ikke.  Men det er ikke tvil om at de har en plan.  Ikke vent stabilitet og visshet med det første.


Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Bloggkommentarer levert av Disqus