Stoltenberg og Tyrkia

Stoltenberg står opp for Tyrkia.

 

Det lukter gresk tragedie allerede nå.


Det kan jeg si med engang: det der med Jens Stoltenberg som Natos generalsekretær vil ende opp som en slags gresk tragedie for ham. Han håner og straffer Gudene ved groteske omdiktninger av virkeligheten.


En kan se av ansiktet på CNN-intervjueren nettopp som spør hvordan Stoltenberg forholder seg til det at Tyrkia håner gresk luftterritorium og får det svar at det gjelder noe annet for Tyrkia som er i en «special situation», at hun tenker at han må være nærmest sprø.


I de siste årene har Hellas hatt over 2000 tyrkiske overflygninger og da ikke korte 17 sekunders, men massive psykologiske operasjoner med lavtflygende helikoptre. Så gikk den tyrkiske hæren over grensa til Irak nettopp og Irak tar saken opp med FN i rasende ordelag. Den tyrkiske krigen mot Kurderne fortsetter og journalister kastes i fengsel, andre dissentere blir drept av MIT, etterretningstjensten. Denne i sannhet islamofascistiske staten drev Stoltenberg og forsvarte på CNN.


Idag melder det Syriske Utenriksdepartementet at USA har foretatt en "flagrant aggression" ved å bombe en syrisk forlegning, drepte 3 syriske soldater og såret 16.


Alt det du leser i norske aviser om denne koalisjonen mot Islamsk Stat, ledet av Frankrike,USA og England, er som sedvanlig cover up. Meningen med dette klassiske imperialistiske militærinntoget i Syria er først og fremst å bombe Syria tilbake til steinalderen, gjøre landet ubrukelig. Samt ombygge både Irak og Libanon. For dette arbeidet kan man bruke ymse Jihadistgrupper, eller som general Petraeus sa i høring: USA burde alliere seg med Qaida/Nusra.


Når da alt har blitt ødelagt i Levanten og Irak, kan man komme sammen til et stormøte og lage en ny SYKES-PICOT avtale mellom nevnte angripere og dele krigsbytte mellom partene. Grunnen til at Tyskland fikk det så travelt med å melde seg på i krigingen var innsikten om at det hastet med å komme inn i krigszonene skulle de få noen smuler av nyoppdelingen.


Allerede idag kan vi se av norske aviser at politikere snakker om viktigheten av å få kontroll på internett. Jeg er faktisk overrasket over hvor fort det går, for bare noen dager siden holdt EU et hemmelig stormøte i noe de kalte INTERNET-FORUM hvor de vedtok "oppsporing og bekjempelse av skadelig online-innhold". I samarbeid med alle selskaper i Internett-bransjen.


Ser vi på Norge har vi allerede to slike statsstøttede overvåkningsgrupper, den ene heter Vepsen og den andre husker jeg i farten ikke hva heter. Det er da all grunn til å tro at disse vil vokse og alle overvåkere vil bli sikkerhetsklarerte politisk korrekte slik at det er multikulturglobalistene som sitter med absolutt DEFINISJONSMAKT for hva som er skadelig eller ikke.

At Nasjonal Front vant 30% av stemmene i regionalvalget på søndag, varsler bare at overvåking og krig mot dissentere vil bli som en tsunami i 2016. En kan ikke ha den situasjonen at Nasjonal Front vinner riksvalget i 2017 for da er det slutt med EU.


"Wirklich,ich lebe in finsteren Zeiten".

  

Jan Hårstad


Bloggkommentarer levert av Disqus