Tatt med buksene nede.

La oss få tilbake Jimmy Carter!


av Paul Craig Roberts.Dr. Roberts har tidligere arbeidet i USAs finansdepartement og har vært medredaktør i Wall Street Journal. Hans siste bøker er The Failure of Laissez Faire Capitalism and Economic Dissolution of the West og How America Was Lost.


USAs regjering er tatt med buksa nede og gjør seg selv til en narr. Ved å prøve å «misforstå» Russlands handlinger mot ISIS i Syria har Washington innrømmet at terrorister som kommer utenfra til Syria for å styrte den valgte regjeringen i Syria er «våre gutter».

I et intervju med Fox «News» sier en seniortalsmann for USAs regjering:  «Putin sikter bevisst på våre styrker.  Våre gutter kjemper for livet»

Professor Michel Chossudovsky rapporterer at «våre gutter» inkluderer vestlige militære rådgivere, etterretningsagenter og leiesoldater som er rekruttert fra private sikkerhetsselskaper.

En talsmann fra forsvaret  sa til Fox «News»  at russerne er «fullstendig falske når de ønsker å slåss mot ISIS».  Ifølge Obamas regime er hundrevis av russiske fly og raketter som skulle være rettet mot ISIS  egentlig rettet mot USA-trenede terrorister - alle fem av dem - og deres hundrevis av vestlige rådgivere.

Tydeligvis glemte seniortalsmannen fra forsvaret at general Lloyd Austin, som er leder for USAs kommandosentral nylig fortalt senatets Armed Service Committee at bare 4 eller 5 USA-trenete  «moderate terrorister» var igjen på slagmarken.  Obama har trukket tilbake de mislykkete 500 millioner dollar av skattebetalerne penger for å trene opp «moderate terrorister» for å styrte den syriske regjeringen.  Rekruttene tok pengene og stakk.

Det er vanskelig å tro at til og med de inkompetente medarbeiderne i Fox «News» virkelig kunne tro at russerne gjorde hundrevis av flyangrep, i tillegg til angrep med krysserraketter mot 4 eller 5  moderate terrorister.  Men dumheten og uvitenheten til Fox «News»  kjenner ingen grenser.  ( Det mest nedslående ved dette er at millioner av amerikanske idioter sitter og glor på Fox «News» for sin daglige hjernevask.)

Men det er historien som erfarne ansatte i USAs regjering lekker til et godtroende Fox «News».

Sannheten, som aldri vil dukke opp i Fox «News», er at Washington bruker ISIS som et illegalt forsøk på å styrte  en valgt regjering som ikke vil underkaste seg og bli en fingerdukke for Washington.

Med andre ord, Washington bryter loven som en krigsforbryter og prøver å styrte en valgt regjering for å erstatte den med en vasall som lyder Washington.

President Putin har sagt at Russland ikke vil tåle flere krigsforbrytelser fra Washington i områder i verden som berører Russlands nasjonale interesser.  Russland har blitt spurt  om å hjelpe den lovlige regjeringen i Syria mot ISIS, og at russiske flyangrep er ment å utrydde ISIS.  Dette har fornærmet Washingtons krigsforbrytere.  Seniortalsmannen i USAs forsvar fortalte Fox «News» at den eneste rollen for Russland i Syria må være å hjelpe USA med å styrte Assad.  Jeg gjetter på at talsmannen ikke hørte hva Putin sa.

Det er et spørsmål som desperat trenger å bli stilt, men som vil aldri bli stilt  av USAs aviser eller TV-medier eller NPR. (National Public Radio).  Spørsmålet er:  Hva er hensikten med de uopphørlige løgner til USAs regjering om Russland, deres handlinger og dere intensjoner? Er det noen idioter i Washington som prøver å starte den tredje verdenskrig?

Tydeligvis er presidentkandidatene, både Hilary Clinton og alle de republikanske toskene bestemt på å starte den tredje verdenskrig.  Se opp for de idiotiske amerikanske stemme for den tredje verdenskrig i neste valg!

De forente staters regjering har ikke lenger noen tillit utenfor sine grenser, og veldig lite innenfor.  Det viser en nylig gjennomført meningsmåling som viser at 62 prosent av amerikanske velgere ønsker seg et tredje parti  som de håper kan representere folket, istedenfor et halvt dusin økonomiske interesser, som takket være en republikansk høyesterett har kjøpt USAs regjering totalt. 

Grunnen til at så mange velgere foretrekker Bernie Sanders og Donald Trump, selv om ingen av dem vet hva som virkelig må gjøres, er at disse to er de eneste kandidatene som stiller spørsmål om et politisk system som tjener bare noen få.   Når man snakker om diktatorer og mangel på stemmerett, er de amerikanske velgerne de mest stemmerettsløse i menneskehetens historie.   Angivelig er USA et demokrati, men det er ingen tegn til demokrati slik regjeringen oppfører seg.  

Troverdige og nøyaktige studier viser at USAs velgere har ingen innflytelse i det hele tatt på regjeringens handlinger og beslutninger.  USAs regjering har fjernet seg fra folket, til og med mer enn noe diktatur.  Vi trenger desperat å bli frigjort!!

Tidligere president Jimmy Carter sa nylig at Amerika ikke lenger er et demokrati.  Amerika er et fåmannsvelde.  

Mange ting hadde Carter rett i, men han har aldri blitt kreditert for det av et korrupt offisielt Amerika.  Men Carter har rett igjen.  

Jeg sier:  La oss få Carter tilbake.  Mannen har  moral og intelligens.  Han er en million gang bedre enn noen av de nåværende presidentkandidatene.  Selv om han er 90 år gammel og i ferd med å tape mot kreften,  Jimmy  Carter er det beste alternativet.

Artikkelen er oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Bloggkommentarer levert av Disqus