​"Then we take Berlin"

"Utsikten til verden kan tildekkes med en avis".Kanskje det mest forskrekkelige med utviklingen i Norge er media/presse. Ikke noen gjør lenger noe forsøk på å late som om de er "objektive". Utvelgelsen og vinkling av ethvert tema tar sikte på å fortelle norskingene hva de har å mene. Og det får du massivt beskjed om 24 timer i døgnet.

Vi husker alle at Mutti Kanzlerin Merkel ble utropt til ny europeisk helgen da hun åpnet Tyskland for hundretusener asylanter.Hyllet overalt i det offisielle Norge.

Nå er situasjonen den at tyskerne vil at hun umiddelbart må avgå. Det går ikke en dag uten at det er en eller annen stor demonstrasjon i Tyskland med krav om at Merkel «muss weg". Tyskerne massivt vil ha grensene gjenopprettet,asylantstopp. Politiets fagforeninger sier hver dag at vi har ikke kontroll på asylantgewalt,brenning av asylmottak og almen vold.

Ikke noe av dette interesserer norsk presse og tv. Tvert om.

Selv ikke det faktum at EU-president Juncker har kommet med flengende kritikk av USAs innblanding i europeiske affærer,vekker oppmerksomhet.

Juncker sier nå: "Vi kan ikke la USA diktere våre relasjoner med Russland. Russland må behandles decently. Vi må anstrenge oss for å utvikle praktiske relasjoner med Russland.»

Dette er 100% imot det som er USAs politikk. De har i de siste årene utplassert B-61 atomvåpen over hele Europa og ønsker seg nå "nuclear drills" i regi av Nato. De er manisk opptatt av forberedelser til krig mot Russland.

Det er helt utenkelig at en norsk politiker kunne ha uttalt seg på samme vis som Juncker. Norway er vel det land i verden som er mest delstat og vasall under USA.

USA presset hele Europa til å bli med på sanksjoner mot Russland,noe EU vedtok i juli 2015. Men spesielt for landene i ØstEuropa var denne politikken en økonomisk katastrofe fordi de leverte landbruksprodukter til Russland. Ja,selv i det velstående Tyskland var næringslivstoppene i harnisk; de har tapt enorme summer på denne sanksjonen.

Øst-statene nekter å være med på den fordelingsnøkkel av flyktninger som EU-kommisjonen pålegger dem. Slovakia og andre truer nå med å melde seg ut av EU.

Enhver som har beskjeftiget seg med tenkeviset til militant islam fra 1928 av, har jo oppdaget at drømmen er en gang å erobre Roma, innta Vatikanet og på Petersplassen begynne å halshogge paven og kardinaler. Islamsk Stat følger opp denne tradisjonen i sin propaganda.

Men her kommer en interessant historie fra tysk presse som også vil bli hemmeligholdt her hjemme. Jihadkadrene menger seg blant asylantene for å lage sleeping cells for den planlagte europeiske borgerkrigen. Politiet fakket en slik kader fra Islamsk Stat; han var i besittelse av et kart over Berlin hvor det var plottet inn 8 punkter for militær-terroristiske angrep og fagfolk som har sett på planene,syns de er profesjonelle.

Det andre som er en sak i internasjonal presse er at det var CIA som ordnet med innkjøp av 48 nye Toyota pickups som Islamsk Stat presenterte seg med da de i sin tid kom kjørende inn fra Nato-Tyrkia.

Om det planlagte angrepet på Berlin kan du lese om i:

http://www.mmnews.de

Jan Hårstad

Bloggkommentarer levert av Disqus