Tid for selvransakelse?

Oppgjør rundt Trump


Av Jan Hårstad  

 
Før påsken var jeg så sugen på høyfjellet ved Mysusæter at jeg gikk inn på langtidsvarselet hver dag,men det samme skjedde som tidligere opplevd: Ulvangdalen liker å opptre som kjerringa mot strømmen. Følger ikke prognosene om været.

 
Men hva med prognosene om politikken?


En av grunnene til at det går så langsomt med innføring av avansert vett i norsk debatt er at ingen debatter får noen oppsummering i form av bøker og pamfletter.
Livet går videre som alt var normalt og ingen ser ut til å forstå at drastiske feillesere og ønsketenkere kommer til å gjenta de samme type feillesninger om og om igjen - om de ikke blir gjort til gjenstand for omfattende kritikk.


donaldtrump2_1jpg
Etter angrepet mot Syria og slippet av kjempebomben over Afghanistan, er det vanskelig å fremstille Trump som noen fredsengel.


  Jeg tenker på Trumpfenomenet.En rekke kjente personer fra norsk debattliv var jo ville Trumpianere og mange er det fremdeles skjønt Trump ble president 9 november og det er snart halvåret siden.


  Det første han gjorde var å stappe jødiske Goldman Sachs executives inn i administrasjonen og allerede 20 november 2016 skrev jeg på Verdidebatt at "Israelsk regjering i USA."  Selv såkalte "intellektuelle" i Norge er så hoppende naive at de slukte rått hele Trumps valgkampretorikk med hud og hår. Ikke bare på Trumplands document .no  men også på Steigan-bloggen virket de! Helt utrolig.


  Da har vi den situasjonen i USA nå at den nye høyrebevegelsen, Alt-Right, har det ikke godt om dagen da den var Trump-folk i særklasse. I stedet for å skylde på sin egen dumhet, hevder de nå at det har forekommet "a jewish coup" rundt Trump. Hvilken tåpelighet.


maxresdefault_72jpg
Felix Sater, russisk født eiendomsutvikler i USA - står det i omtalen av han fra Wikipedia


  Fra aller første øyeblikk har jeg framholdt at hele Trumps suksess som Hotel og Casino-bygger skyldtes nær-kontakten med kosher nostra, den jødisk-russiske mafiaen.Og Chabad-gangstere av typen Felix Sater.


  Siste toppmann fra de zionistiske neo-cons er Gary Cohn, som er så ekstrem globalist at han omtales som "globalist Gary" i Det Hvite Hus.


 
Og jeg rakk å omtale bombingen av Syria før jeg dro til fjells: 59 Tomahawk krysser missiler mot Shayrat. Dette ble etterfulgt av en megabombe i Afghanistan og opptrapping av trusler mot
NordKorea.

 
Faktum er at storparten av det jødiske miljøet i både USA og Israel gikk fullstendig bananas av glede over Trump i rollen som en fullblods zionistisk kriger av neo-con art.

goldmans-gary-cohnjpg
 Gary Cohn, eller "globalist-Gary". Han er en bankmann fra Goldman Sachs.

 
6 april rykker hundrevis av amerikanske rabbinere ut med en kjærlighetshetserklæring til Trump i forward.com  hvor de oppfordrer han til å legge Syria flat, knuse Assad-regimet.
  "The world today is looking to Your administration for leadership."


Har du hørt?

 
Det er ikke slik at Nato-politikerne setter foten ned for utviklingen av en atomkrig mellom NordKorea og USA.

   
Det er mer nærliggende å tro at det norske Trumpfolket også vil huje på en amerikansk storkrig med atomvåpen.

missile_shield_1jpeg
Det som helt misvisende kalles "rakettskjold" oppfattes av Russland som et angrepsvåpen. Det kan utstyres med atomvåpen og vil gjøre Norge, hvis vi går med på å sette opp noe slikt, til et russisk atombombemål.

   
Og dette er årsaken til å noen må ta fatt på den jobben å skrive en sannferdig avhandling om den norske trumpismen for den vil også gjøre seg gjeldende når Trump vil ha Norway som utskytningsrampe mot Russland.

   
Så dette temaet - historien om den norske Trumpismen - er ikke et akademisk spørsmål av Blindern-typen, men et spørsmål om hvordan det vil gå med den norske nasjonen den dagen Trump begynner å slenge rundt seg med atomraketter.

 
I dette har han nå full oppslutning av de zionistiske neo-cons, Chabad millionærer og deres rabbinere som tar mer og mer plass i det Hvite Hus.

 
Det er som langstidsvarslene i mine fjell i påsken. Ingenting stemte.

40f52ef38295a435c9a1ac5848b79c7cjpg
Drømmen om Trump er blitt til en illusjon som ikke kunne vare.


Også for de norske Trumpene har dette blitt en skandale, men det hjelper lite å skrive en notis om dette.

 
Saken om Trump i Norge krever en omfattende undersøkelse, ellers møter vi de samme folkene ved neste tragiske korsvei for norsk politikk.

Bilder/tekst: Knut Lindtner

Tilbake til Forsiden

Bloggkommentarer levert av Disqus