Trykket stiger innad i EU

Tysklands polarisering

 


Den tidligere utenriksredaktøren i Aftenposten,Nils Morten Udgaard, fikk luftet seg litt i artikkelen "Tyskland og EU kolliderer" 29 desember 2015. Til Aftenposten å være var dette ikke det verste man leser, men Udgaard klarer på mesterlig vis å hoppe bukk over en rekke sentrale hendelser.


I jula var det slik at to politimenn ble angrepet av en knivstikker i Herborn. Christopher R. ble drept, kollegaen alvorlig såret.


Hvordan reagerte Antifa-Voldsvenstre på dette? På sine nettsider erklærte de "Solidarität mit dem Polizistenmörder!" Morderen var 28 år gammel muslim.


images-4_14.jpeg

Svært mange som ankommer Tyskland er unge menn - og en del av disse er av naturlige grunner ganske sinte


Så hadde en ledende Grønnpolitiker,Volker Beck, skrevet overgode artikler om flyktningetsunamien med det resultat at han på sin facebok fikk dødstrusler fra Pegida-tilhengere.


Volden rundt asylheimene, både inni og utenfor, er så kraftig at det normale politiet ikke har resursser til å hanskes med det. Derfor jobber både CDU og CSU for en grunnlovsendring som innebærer at Bundeswehr kan settes inn for innlandsoppdrag. Fra før av er det planlagt HILFSPOLIZEI for mottakene.


Hellas irriterer den tyske eliten noe enormt. Flyktningetsunamien går mye gjennom Hellas og innenriksminister Joachim Herrmann i Bayern er rasende: "Det Hellas leverer er en farse. Enhver stat som ikke oppfyller sin grensesikring bør forlate Schengenrommet. - I nødsfall må grensepolitiet FRONTEX mot Hellas vilje overta Hellas grenser.»


"Hellas grenser"? Herrmann minner meg om norske Oslo-politikere som ifølge nordlendinger har tungt for å forstå at Norge har en grense til Russland.


Hellas har jo et øyrike som grenser og øyene Lebos,Samos og Chios ligger bare noen kilometer fra Tyrkias fastland. Selv om Hellas var en velfungerende stormakt ville det vært umulig å kontrollere hele øyriket. De har ikke engang penger til å beskytte sitt luftterritorium mot tusenvis av NatoTyrkias krenkelser.


images-2_20.jpeg

Alders og kjønn-sammensetningen av de reisende peker mot politisk styring


Sensasjonen i siste Bild am Sonntag var intervjuet med Wolfgang Schäuble som bare gjentok noe som EU-president Juncker hadde brakt opp for noen måneder siden: at EUs 28 nasjonale hærer skulle oppløses for å gå inn i en overnasjonal EU-HÆR! Denne skulle da virke avskrekkende mot Russland og innføre fred i MidtØsten. Her er det kun snakk om Orwellsk nyspråk: War is peace.


Samtaler er lekket fra EU-toppmøtet om fortsatte sanksjoner mot Russland. Anført av Italia ville mange stater slutte med sanksjoner, ja, selv det tyske næringslivet vil ha slutt på disse, men helt åpenbart er det at USAs diplomater og envoyer presset EU til denne politikken.


Her dukker det et nytt ord opp i tysk presse. ALTERSARMUT. Økonomer har funnet ut at flyktningene kommer til å koste rundt 17 milliarder Euro i 2016 og at penger vil bli tatt fra pensjonsordninger og annet sosialt. Sammenligner vi med Portugal så er det nesten ikke kommet flyktninger dit og det kommer av at det knapt finnes nordeuropeiske velferdsordninger vi kan sammenligne med. Bare lutfattige fra Etiopia,Eritrea og Somalia tar til takke med Portugal.


images-3_15.jpeg

Dette er arbeidsøkere - ikke flyktninger


Europa er en kruttønne uansett fra hvilken vinkel man ser det. Vår presses hovedoppgave er å dekke over voldskarakteren av den, ja den dekker sogar ikke hendelsene i Sverige så hvorfor skulle de da skrive om hendelser i Ceuta,Marseilles, Calais,Cottbus og Geldermalsen?


Jeg har i ti år skrevet at EU går svanger med en borgerkrig. Hvis åpen borgerkrig er på topp på en skala på 6, befinner vi oss nå på punkt 3 i en lavintensitets konflikt. Et flertall av tyskere er nå plaget av ANGST.


I Düsseldorf gikk forleden 15 000 kurdere på gatene for å protestere mot EUs fjesking av Nato kurdermorder Erdogan. Om kort tid vil vi ha en kurdisk-tyrkisk krig inni Europa som våre globalist-multikulturalister har importert til berikelse for de innfødte europeere.


Vi har mye å se fram til i 2016.


Jan Hårstad


Bloggkommentarer levert av Disqus