Tsjekkias president: Tyrkia driver utpressing.

Tyrkia handler som ISs allierte.


«Tyrkia bør ikke bli EU-medlem», sier Tsjekkias president, Milos Zeman. «Noen ganger handler de på samme måte som IS», sier han. 


«Tyrkia er virkelig et Nato-medlem, men noen ganger handler de mer som om de er allierte med IS», sier han. «De tar imot olje fra IS og dermed finansierer de dem.»


Han sa også at det er grunnen til at en bør forholde seg forsiktig overfor Tyrkia og at det er ingen grunn å slippe dem inn i EU. Han tok også opp utbetalingen av 3 milliarder euro til Tyrkia for at de skulle holde tilbake flyktninger.


«Det romerske imperiet, før det kollapset, betalte også slike penger til barbarene for at de ikke skulle plyndre territoriet.»


Han så ingen fare i islam i og for seg, men faren var at de overførte sine «vaner» til Europa.


Kommentar: Han bekrefter dermed den tyrkiske helerivirksomheten. Dessuten bekrefter han den innvandringskepsisen mange opplever, ikke av religionen i og for seg, men av de krev til adferd den fører med seg. 


I tillegg til dette setter han ord på den meningsløse politikken som EU viser ved å betale utpressingspenger til Tyrkia. At Tyrkia tar imot pengene forteller at de har vilje og evne til å stenge sine grenser - altså at flyktningkrisen er skapt av landet som et middel til utpressing overfor EU.


Tyrkia er vår Nato-allierte for de som ikke visste det.

Bloggkommentarer levert av Disqus